• Aanraden

Voeden van senior honden

/

Honden ouder hebben speciale dieetwensen. Het dieet moet specifiek worden aangepast aan de energiebehoefte, maar ook voor de ziekten waarvoor de dieren lijden op oudere leeftijd.

De grondbeginselen van de voeding van oudere honden

Honden bij ouderen moet eten meerdere kleine porties - 3-4 keer per dag op vaste tijden van de dag. Zij dienen verteerbare voedingsstoffen. Bovendien moet de honden op hoge leeftijd vochtig voedsel eet, de consistentie van de brij. Ook belangrijk is regelmatige toegang tot drinkwater. In oudere honden kan voldoende gebrek aan eetlust en verminderde geur, en daarom speciaal aanbevolen voedsel met verbeterde smaak.

Voedingsbehoeften

Honden ouder moet zeker consumeren koolhydraten, vetten, die een rijke bron van energie en eiwit. Oudere honden spierweefsel verliezen, die gepaard gaat met de afbraak van eiwitten, en daarom voert moet minstens 24% eiwit, met uitzondering van honden met een nierziekte. Het dieet moet zijn mogelijk verscheidene micro - macro-elementen, bijvoorbeeld calcium, fosfor en bot versterking, natrium, chloor, ijzergebrek wat kan leiden tot anemie, koper, versterking van het skelet en selenium, celmembranen worden beschermd tegen de schadelijke effecten van oxidatie chemicaliën.. Een belangrijk onderdeel van de voeding van oudere honden zijn ook vitaminen. De meest ze nodig vitamine K, A, E, B-vitaminen, en beta-caroteen en luteïne, zoals het gunstige effect op het gezichtsvermogen en werken als antioxidanten. component van articulair kraakbeen - door degeneratieve gewrichtsziekten, zowel als het voer glucosamine en chondroïtine sulfaat bevatten.

Voer voor oudere honden

Rekening houdend met de speciale behoeften van honden ouder productie diervoeders een speciale voedsel dat al hun nutritionele behoeften zal voorzien. Een van deze feed is Royal Canin Senior Urban Life. Het is ontworpen voor honden met een drukke levensstijl, het leven in de stad. Honden zijn bijzonder kwetsbaar voor vervuilde omgeving, die een oorzaak van oxidatieve stress in hen zijn. Daarom karma heeft antioxidanten en ingrediënten afkomstig van vis. Onder de samenstelling van het voer kan worden onderscheiden, vitaminen, mineralen, beta-caroteen, linolzuur, arachidonzuur, vetzuren omega-3 en omega-6, taurine, luteïne, vitamine A, E, C en vele andere componenten die zorgen voor de gezondheid van huisdieren . Nature's Karma Hill's Best Canine Senior Mini / Medium op zijn beurt is geïndiceerd voor honden ouder dan 7 jaar. Het is verrijkt met hoogwaardige ingrediënten, vitaminen en mineralen, en de formule van antioxidanten, die het immuunsysteem versterken.

Allereerst de versterkking

Dieet voor oudere honden hebben een speciale taak - om de werking van de systemen en organen die met de leeftijd van uw hond wordt steeds zwakker te versterken. Met verschillende vitaminen en mineralen, alsmede belangrijke antioxidanten vertraagt het verouderingsproces dieren, zodat u een gezond en een langere levensduur genieten.