• Aanraden

Animonda hondenvoer

/

Animonda is speciaal samengesteld hondenvoer. Op basis van de principes van natuurlijke voeding voor huisdieren gebouwd op dit principe ook de samenstelling en variatie. Het is het voedsel van de hoogste kwaliteit, en het gebruik ervan zorgt ervoor dat uw hond krijgt een dieet gezond, evenwichtig en volledig voedzaam, en zijn dagelijkse maaltijden zal geen van de voedingsstoffen missen. Animonda hondenvoer komt in verschillende uiteenlopende rassen voornamelijk verdeeld als gevolg van het ras van de hond, hun leeftijd of levensstijl. De andere is de vraag niet alleen voor calorieën, maar ook van de nutriënten van verschillende honden van alle leeftijden en leiden van een meer of minder actief leven.

Animonda hondenvoeren zijn voornamelijk in de vorm van zowel natte voedsel verkocht in blikjes of op trays. Hun grote voordeel is zeker een zeer breed scala van smaak en rijkdom van voedingsstoffen. Het voer wordt geleverd in twee fundamentele lijnen, Gran Carno en Vom Feinsten.

Animonda Gran Carno is het hondenvoer droog en nat. Het is beschikt in drie versies voor junioren, volwassenen en senioren. Overeenkomstig de naam van de lijn, zijn zeer vleeswaren, vlees verzadigde component in sommige gevallen tot 100%. Ze zijn volledig natuurlijk, dus niet te worden opgenomen in haar samenstelling of soja, en geen kunstmatige kleurstoffen of additieven. Wat de omvang van het vlees is het praktisch bereik, zodat leveren van diverse soorten, de voeding die ook een verscheidenheid aan voedingsstoffen.

U kunt voedsel te vinden: konijn kip hert rundvlees koolvis paling

Met toevoeging : appels spinazie aardappelen

Onder de droge voeding lijn Gran Carno kan worden gevonden: hondenvoer met kip voor pups Animonda Gran Carno Gentle Nutrition Junior hondenvoer met kip voor volwassen honden Animonda Gran Carno Gentle Nutrition Adult hondenvoer met kip voor senioren Animonda Gran Carno Gentle Nutrition Senior voedingssupplement met kip voor volwassen honden Animonda Gran Carno Gentle Nutrition Mix & Fertig

De tweede lijn van natte hondenvoer, Vom Feinsten, wordt verkocht in de vorm van trays. Zijn in eerste instantie bedoeld voor honden van kleine rassen vertegenwoordigen. In het algemeen is de samenstelling puur vlees verrijkt met allerlei zoetigheden. Dit is wat hen verbindt met de vorige lijn van producten, het ontbreken van enige kunstmatige stoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of genetisch gemodificeerde elementen. Het voer komt in verschillende soorten en smaken leeftijd. Zoals voor de smaken die je hier kunt vinden een verscheidenheid aan vlees: gevogelte rundvlees kalfsvlees afval

en toevoeging: pasta aardappelen meel

Bijzondere soorten voedsel kan ook worden gebruikt bij honden die lijden aan overgewicht.