• Aanraden

Hoe de hondenvoer kiezen?

/

 

Het invoeren van de dierenwinkel, of kijken naar de biedingen Voedergewassen voor honden kunnen een beetje gedesoriënteerd zijn. Er zijn heel veel soorten. Verschillen in gewicht, prijs, maar de meeste van alle voedingsstoffen. Hoe dan, van deze uitgebreide assortiment om de juiste te kiezen?

droge voeding

dieet droogvoer onderliggende hond is niet de beste van allemaal. De meest natuurlijke voeding is degene die je jezelf voor te bereiden, met verse ingrediënten. Achtereenvolgens aanbevolen voeding nat, omdat het meer eiwitten en minder graan op de gelegenheid bevat. Dieet droog is het minst natuurlijke voeding voor uw hond.

Voordelen van de droge voeding

Droogvoer heeft zo zijn voordelen. Het is gemakkelijk op te slaan, doseren, bij het kopen en voeding. Het is goedkoper dan andere voeding en huisdieren toegestaan. Als droge voeding is de basis van uw dieet hond moet van hoge kwaliteit zijn om uw hond te zorgen dat alle essentiële voedingsstoffen en vitaminen.

Juiste keuze van diervoeders

Elke hond heeft verschillende nutritionele behoeften op basis van geslacht, gewicht, ras en leeftijd. Er is geen ideaal dieet voor elk van deze afdelingen. Dieet voor uw hond moet individueel bij voorkeur na overleg met een dierenarts of voedingsdeskundige voor honden worden bepaald. Om het juiste voedsel ter waarde van ongeveer test. Mocht u merken dat uw hond het voedsel niet zal eten of een van de gezondheidsproblemen, m.in:. Tranende ogen, stinkende oren, jeukende huid, diarree en andere aandoeningen van het spijsverteringsstelsel dat karma niet geschikt is en je hebt om het te stoppen serveren.

verandering van voer

Het is een keer in de zoveel tijd naar de karma toegediend aan de hond te veranderen. Elke feed vertellen iets andere samenstelling, en zelfs meer smaak. Het kan variëren in het gehalte aan vitaminen, mineralen. Met behulp van de hele tijd hetzelfde voedsel kan uw huisdier om tekorten of overschotten van de afzonderlijke componenten, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen bloot te leggen.

Lees het etiket

Het belangrijkste wat je nodig hebt om te controleren alvorens te kopen het eten is de samenstelling ervan. Dat hij zal ons vertellen of het eten is van goede kwaliteit. Dus: in de eerste plaats moet altijd dierlijk eiwit. Hieruit blijkt dat het het hoogst in de voeding. De eiwitbron moet specifiek worden beschreven: kip, schapenvlees, enz. De formulering "vlees", "dierlijke bron van eiwit" of "diermeel" in plaats van "chicken meal" getuigen van de lage kwaliteit van het voedsel. Hoogwaardige hondenvoer moet ook vitaminen, macro- en micronutriënten, aminozuren en anti-oxidanten die het dier over een goede werking van het lichaam.

Welk voedsel moet niet bevatten

We weten al wat voedsel moet bevatten. En wat mag niet? Allereerst, onbestemde herkomst van het vlees, maaltijd, vlees afval producten van dierlijke oorsprong, zoetstoffen, die de smaak van voedsel, kunstmatige conserveringsmiddelen, dwz. BHA en BHT en anderen, alsmede de kunstmatige kleuren, die een noot koper te verbeteren.