• Aanraden

Actieve hond voeding

/

Hond voeding is heel belangrijk voor de goede werking ervan. Hond zorg is niet alleen wandelen en giet alles in de kom. Hond zorg is een zeer nauwkeurige waaier van activiteiten die moeten worden uitgevoerd om de hond was niet alleen gezond, maar erg blij, gelukkig, in de vorm en in goede staat. En hier in het spel wandelingen komen en spelen met haar hond, te voeden en verzorgen van hem, maar ook geschikt voeden. En hier het woord passend is cruciaal.

Juiste voeding, voeden, die is afgestemd op de hond in elk opzicht. Hierin is niet alleen hondenras, maar ook vele andere factoren. Dit kan de grootte van de hond, omdat anders de verschillende voeders zijn en voedt de kleine hond, grote hond verschillend. Groot belang is de manier van leven van de hond. Een deel van de races is in feite zeer levendig en bruisend. Andere rassen zijn rustig, stabiel en vrij traag. Dit heeft een significant effect op het metabolisme van de dieren en daarom is het zeer belangrijk om de voeding levenswijze passen.

Soorten van honden activiteit

Dus hoe kunnen we voeden de hond actief is, rond te rennen, springen en dergelijke, waarbij de periode van activiteit is dominant over de rusttijden? Natuurlijk, voor zover van toepassing, maar wat betekent dat precies. Allereerst betekent dit dat de juiste identificatie van het type van de oefening die onze trouwe viervoeter neemt. Dit kan een poging kort en zeer intens, en kan een constante inspanning en zeer lang. Beide vereisen een ander soort voeder, door diverse energieverbruik, de andere vraag naar en andere verbrandingsinstallaties, voer moeten andere soorten stoffen.

Geschikte ingrediënten en verhoudingen

Eten basische actieve honden koolhydraten en vetten toegediend in geschikte verhoudingen, afhankelijk van het type activiteit. Honden die inspanning, en dus en activiteiten zijn vrij kort, maar zeer intens en vereisen maaltijden die rijk zijn aan koolhydraten zijn voornamelijk, alleen de tweede plaats in dit geval hebben we vetten. Anderzijds moet de hoeveelheid vet in de maaltijd huisdier toenemen met toenemende zijn training. Aldus, honden, waarvan de activiteit is lang en constant moet een dieet rijk aan grote hoeveelheden vet. Dit geeft hen een set van noodzakelijke en waardevolle stoffen geven.

Hoe belangrijk is het gebruik van de juiste proporties en wat het tot leven brengt een huisdier? Allereerst, de uit koolhydraten en vetten gewonnen geleverde energie is een beetje anders en een beetje anders. Koolhydraten leveren snel en kortstondig energie. Vetten vice versa, maar langzamer. Het is daarom belangrijk om de voeding te passen. Op deze wijze kan een hond veel betere resultaten wanneer een atleet bereiken. Daarnaast, het beïnvloedt ook de productiviteit en duurzaamheid huisdier.

Selectie is belangrijk

Derhalve wordt uit de bovenstaande informatie, is het belangrijk dier passend hun behoeften en verwachtingen maaltijd ontvangen. De activiteitsfactor, is niet uniform en de aard van deze activiteit is ook afhankelijk van de kwaliteit en het type van de maaltijd. Het is goed om hier te vellen over de kennis en expertise van professionele kwaliteit hondenvoeding die voedsel produceren voor actieve honden, door de aard van de activiteit die u aan het doen bent. Vervolgens hebben we ervoor zorgen dat alles goed draait.