• Aanraden

Zieke honden

/

Nat voer om te helpen bij gewrichten problemen van onze honden

Honden zijn prachtige huisdieren die veel verkeer moeten in staat zijn om te rennen en spelen de hele dag. Wel moet de hond om volledig te genieten van het leven gezonde gewrichten. Bij de gezamenlijke kwalen waarschijnlijk treft ongeveer 20% van de hond bevolking. Bijzonder kwetsbaar zijn honden die een groot formaat en oudere honden te bereiken.

Factor en die bijdragen aan de vorming van gewrichtsaandoeningen

Voor ziekten van de gewrichten worden blootgesteld aan een bijzonder grote rassen honden en honden die ouder zijn dan acht jaar oud. Articulaire symptomen kunnen ook een genetische component zijn, kan groter zijn bepaalde rassen. Gewrichtsziekten honden ontwikkelen Mede als gevolg van ontsteking, infectie, mechanische beschadiging en obesitas. Het is daarom noodzakelijk om de toestand van de hond te controleren. Als u merkt dat uw hond mank of vertragen, of hardlopen, kan het gevolg zijn juist de gezamenlijke ziekten.

Hoe het dier te verlichten

Voor pijnlijke gewrichten zijn de beste warme kompressen en niet erg zwaar verkeer, bijvoorbeeld. Pool, korte wandelingen. Echter, de basis voor de preventie en vermindering van kleine kwalen joint geschikt is karma. Moet ingrediënten chondroprotekcyjnych eigenschappen, beschermende, anti-inflammatoire en antioxidant bevatten.

Voer ingrediënten voor gezamenlijke gewrichtsproblemen

Als uw huisdier bij de dierenarts zei articulaire pijn - we moeten handelen. Het belangrijkste is dieet. Maar wat moet omvatten natvoer, die ons zal helpen in de strijd tegen de pijnlijke gewrichten? Speciale voeding Animonda Integra Protect Gelenk 600g omvat de eiwitten, vetten, mineralen, tofy, vezels en as. Met in de vetzuren omega - 3 ontsteking verminderd en het dier ervaart minder pijn. Voer bevat ook eicosapentaeenzuur, waarbij het kraakbeen beschermd tegen beschadiging. Op zijn beurt, voer Prescription Diet Canine j / d Hill's naast de basiscomponenten, dwz. Vlees en dierlijke producten, produtky groente, eieren en hun producten, granen, suiker, oliën en vetten, mineralen, L-tryptofaan, L-lysine hydrochloride omvat ook mineralen en vitaminen. Deze omvatten: calcium, fosfor, natrium, kalium, vitamine A, D, E, C en beta-caroteen, koper, wat essentieel is voor de goede werking van bot en kraakbeen en L-carnitine, anti-obesitas moet worden dat vitamine C en E zijn krachtige antioxidanten die vrije radicalen te bestrijden. Bovendien helpt vitamine C in collageensynthese Vitamine E en is verantwoordelijk voor de stabilisatie van de celmembranen. Karma werkt aan twee substraten. Ten eerste, het verlicht pijn, en ten tweede helpt gewrichten in optimale conditie.

Voorkomen is beter dan genezen

Als u de eigenaar bent van het huisdier die mogelijk door ziekten van de gewrichten wordt bedreigd, met name als gevolg van de genetische belasting, ras, of de grootte van de hond moet reageren als de hond nog een puppy. Van een kleine hond eten te worden gehouden met de specifieke ras of met onderdelen die voorkomen dat deze te slijtage van gewrichtskraakbeen.