• Aanraden

Nutrition hondensporten

/

Diet hond sporten aanzienlijk verschilt van het dieet van honden fauteuil. Gewoonlijk zijn ook rashonden, die hun eigen individuele behoeften van de redenen voor de neiging tot verschillende ziekten en erfelijke ziekten. Hoe dan moet uitzien dieet dog-atleet?

Hondensport en de vraag naar calorieën

De meest populaire hond sporten zijn sporten kynologische. Deze omvatten: behendigheid, flyball, frisbee, het snellen over, of als teams. Sporten vereisen een veel kracht uit de dieren en veel energie, en dus karma sportieve honden moeten calorie zijn. Reddingshonden behoefte aan een dergelijk dieet, omdat ze hard werken in de vaak barre weersomstandigheden.

Speciale behoeften dieet

Honden, zoals hierboven vermeld moet meer calorieën dan hun leeftijdsgenoten verbruikt. Hun dieet vereist ook suppletie in de vorm van glycosaminoglycanen, bijv. Glucosamine en chondroïtine. De eerste is verantwoordelijk voor de goede bouw van de gewrichten, de tweede afslag voor de bestrijding van ontsteking en het stimuleren van de productie van collageen in de gewrichten.

Het dieet van een hond-sporter moet niet ook antioxidanten, die vrije radicalen, die de ontsteking te verminderen vechten missen. Natuurlijke antioxidanten zijn vitamine A en E. Vitamine C ondersteunt ook de productie van collageen en vitamine B6 bevordert de absorptie van de genoemde vitaminen.

De goede ontwikkeling van de hond moet ook mangaan, die ook een belangrijke rol bij de opbouw van kraakbeen, die zijn gebouwd vijvers, omega-3 vetzuren, die de werking van het hele organisme ondersteunen speelt. Deze zuren voornamelijk te vinden in vis. Het is zeer belangrijk om het lichaam omega-3 steunen. Deze zuren kunnen worden gevonden in het bijzonder in voedingsmiddelen oorsprong vis. Omega-3 in een kleine invloed hebben op de gewrichten dezelfde functie, maar zij zijn essentieel voor de goede werking van het lichaam.

L-carnitine op zijn beurt de efficiëntie van het lichaam intensieve training, versterkt het hart en de spieren, en moet daarom worden opgenomen in de voeding van onze actieve huisdier. Voor sterke en gezonde gewrichten moeten honden ook verbruiken hyaluronzuur in een aantal speciale preparaten. Dit voorkomt wrijving precisiekoppelingen remt de ontwikkeling van ontstekingen, vergemakkelijkt de opname van voedingsstoffen in de voegen.

Al deze onderdelen moeten worden opgenomen in voer voor werkhonden, zoals Aktiv of sport. Bedenk hoe veel eiwit karma bevat - het moet tussen de 28% tot 33%. Dit zorgt ervoor dat onze hond voldoende spiermassa en uitstekende staat.

Met een hond specifiek ras is ook de moeite waard zijn dieet, in overleg met uw dierenarts of voedingsdeskundige. Het stelt een goede voeding en hoe de gezondheid van de hond onderzocht. Ze hebben een hond die is zeer actief moeten onthouden over goede warming-up en training, omdat de overgrote meerderheid van de verwondingen optreedt als gevolg van onvoldoende voorbereiding.