• Aanraden

Dieet voor kleine hond. Welke voer is het beste?

/

 

Elke hond heeft zijn eigen voedingsbehoeften. Op basis van ras, geslacht of grootte, zullen dieet van elkaar verschillen. Houders van kleine honden moet daarom aanpassen van uw dieet, zodat aan alle behoeften van het lichaam van een kleine hond te voldoen.

Behoeften van honden van kleine rassen

Kleine honden doorgaans langer leven dan grote rassen. Dit is hun grote voordeel. Echter, wanneer je leven is meer blootgesteld aan de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen beschadigen-DNA, vooral het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Daarom moet voedsel voor kleine honden antioxidanten bevatten. Voedsel voor kleine honden is ook calorische omdat ze een hoog metabolisme en hebben meer calorieën per kg / lichaamsgewicht.

Speciale voer voor honden van kleine rassen

Zoals hierboven vermeld, moet het karma van kleine honden een hogere calorische waarde. Een van deze feed is Fitmin Mini Prestaties en Fitmin Mini verlich- ontworpen voor volwassen honden van kleine rassen. Prestaties Mini bevat 29% eiwit en 20% vet, waardoor het een ideale voeding voor huisdieren fysiek actief probiotica, die zorgen voor de spijsvertering. De samenstelling heeft, onder andere, antioxidanten rozemarijnextract ondersteunen leverfunctie, diverse vitaminen, micro- en macro-elementen. Crisp hebben ook complexe tandheelkundige bescherming. Mini licht bevat minder vet - 8,5% en 23% eiwit.

Karma Bosch: Adult Mini Light is ook speciaal ontwikkeld voor honden van kleine rassen. Het maakt geen gluten. Het heeft slechts 7% vet en tot 6,5% vezel, zodat een hoog vezelgehalte. Van de samenstelling kan worden geïdentificeerd als beta-glucan versterking van het immuunsysteem, evenals calcium, fosfor, natrium, kalium en magnesium. Bosch Adult Mini Light heel goed voldoen aan de honger, zodat de hond niet non-stop bak doet verlangen.

Opmerkelijk is ook het karma van Acana: Adult Small Breed. Het niet witte rijst, tarwe of maïs bevatten. Hoewel het bestaat uit kip, hele eieren, aardappelen, bot, haver, kip lever, wortelen, spinazie, appels, peren, evenals kruiden: pepermunt, zoete venkel en vele anderen. De ingrediënten, die karma gecreëerd nooit bevroren is geweest. De fabrikant heeft ook voor dat in het voedsel ontbrak de nodige vitaminen en mineralen voor een goede werking van het lichaam van de hond. Al de voedingsbehoeften van miniatuur en kleine honden om te voldoen aan de Biomill Zwitserse Professional Mini Sensitive lam & rijst. Het wordt aanbevolen vooral voor honden met spijsverteringsproblemen, gevoelig voor voedselallergie of delicate spijsverteringskanaal. Karma omvat, onder anderen, lam, wat beter verteerd en geabsorbeerd dan vlees, gevogelte, vetzuren omega-3 en omega-6, een gezonde en glanzende vacht, frutkooligosacharydy spijsvertering.

Gezonde levenstijl

Om de hond was gezond en gelukkig alleen is niet genoeg karma. Verzekeren het dier als dagelijkse dosis van het verkeer. Dan zal ons huisdier ons belonen met zijn liefde voor de liefdevolle zorg.