• Aanraden

De meest voorkomende fouten gemaakt door hondenbezitters

/

Een goede opvoeding van de hond is erg belangrijk in het leven van het hele gezin. Met dank aan al haar leden zullen leven met een hond in vrede en vriendschap. Problemen ontstaan ​​wanneer het gedrag van de hond heeft aangetast. Helaas, de meest voorkomende fout is bestraft met een hond, en de eigenaar moet ergens een fout hebben gemaakt.

1 De behandeling van een hond als een kind Honden zijn geliefde wezens. Ze zijn intelligent en vriendelijk. Maar vaak jongeren of ouderen, die hen behandelen als hun eigen kinderen die zij toebrengen deze schade. Het toestaan ​​van uw hond om te doen wat hij wil en het negeren van zijn slechte gedrag versterkt zijn overtuiging dat hij alles goed deed. Dit is de grootste fout die we kunnen het onderwijs te maken, omdat het dier niet goed van slecht gedrag te onderscheiden, zal niet luisteren naar commando's en commando's die de eigenaren zullen domineren.

2 negeren slecht gedrag We hebben niet je hond leert wat goed is en wat slecht is zal schade aan ons huis of garderobe toebrengen. Puppies houden om te springen op het bed tijdens het slapen, het eten te dwingen aan de tafel, kauwen meubels, schoenen en andere voorwerpen van het dagelijks gebruik. Je kunt dat niet laten gebeuren. Vanuit de kleine pup moet je je hond de regels leren, consistent en stevig. Op latere leeftijd zal het moeilijker zijn om de hond manieren leren.

3 Versterking van negatief gedrag Eigenaar versterkt negatief gedrag als troostend een bange hond tijdens een storm, wanneer geniet, zoals springen op mensen, en moedigt hem graven in de hele tuin. Dergelijk gedrag kan niet worden genegeerd, noch voor geschenk. Je moet ze laten zien dat de storm niet te vrezen, en springen op mensen te begroeten, of het graven van gaten in de tuin is niet een spel.

4 Het kiezen van de verkeerde wedstrijd Bij het kiezen van een hond moet nadenken over hoe een hond past in onze manier van leven - of we de voorkeur aan kanapowca of actieve hond die moet elke dag uit te voeren. Elke rashond heeft een ander karakter en temperament. Het moet erachter te komen wat is degene die je kiest en nadenken over uw beslissing. Door slecht doordachte keuze voor zowel hond en eigenaar zal niet gelukkig zijn.

5 Onvoldoende Het nemen van een Duitse herder of Labrador naar een klein atelier maken van een fout. Het appartement moet groot genoeg zijn bij de hond en ingericht om te leven. Voor de komst van de hond al moet worden voorbereid - moet het een plek om te slapen worden toegewezen, om te eten, en de plaatsen waar de hond niet kan gaan. Alle items die kunnen breken, worden gebeten te worden teruggetrokken. Dit geldt vooral voor pups die nieuwsgierig Death alles valt onder hun poot.