• Aanraden

Dog afdwingt voer – tips

/

Denk aan de momenten waarop de hond zit met smekende ogen aan de voorkant van de tafel als je lunch of andere maaltijd te eten? Ik heb een onweerstaanbare drang hem iets lekkers te geven, want het is zo beleefd en hield? De hond geleerd dat door middel van een dergelijk gedrag altijd bereiken wat hij wil. Tijd om te veranderen.

Human eten is niet een hond

Om te beginnen, het eten bereid door mensen heeft kruiden en een grote hoeveelheid zout dat uw hond kan schaden. Honden ook niet eten suikerhoudende producten, in het bijzonder chocolade, die schadelijk is voor de dieren, evenals sommige groenten en fruit. Het loont de moeite de lijst van dergelijke producten voor het geven van de hond om het even wat. Ze zijn beschikbaar op het Internet op professionele websites of vraag een voedingsdeskundige honden.

Methoden bestrijden Enforcement

Er zijn vele manieren om de hond kracht geven van voedsel tijdens de maaltijd af te leren. De beste manier om een hond te "bedelen" stop voor voedsel is om te stoppen met het voeden van de hond eten aan de tafel. Als u wilt delen in de voorbereiding van de maaltijd laten we wat vlees dat podgotujemy zonder kruiden en zout, laten we dan een lijst van de hond op een ander tijdstip. Toen we hem niet leren dat de voorbereiding van het diner is een teken dat hij een maaltijd krijgen.

In het geval als de hond jankt onder de tafel om hem te laten ignorujmy eten. Na verloop van tijd zal hij zien dat zo'n gerespecteerd die nergens toe leidt en stop doen. We moeten consequent zijn in actie te zijn - de hond aan de eigenaar en niet andersom te luisteren. In situaties als de hond blaft, of beter gezegd koppig komt op voor eten op tafel, niet reageren met agressie. Het dier leert de nieuwe regels, die we brak aan het begin van zijn opvoeding. Agressief gedrag kan ook leiden tot andere gedragsstoornissen.

Een andere manier om een ​​hond te wachten voor eten aan tafel of wsadzania snuit tot de plaat af te leren is een omkering van zijn aandacht. Je kunt hem gooit een speeltje vrij te geven tijdens de lunch buiten als je in een huis wonen. Voor de hond leert de nieuwe regels kan enige tijd duren, maar de moeite waard.

Dwingen voedsel kan ook voorkomen. Vanuit de kleine puppy van de hond dat hij de snuit niet kan maken aan de plaat moeten onderwijzen, eet het als niemand ziet (en dus kan hondenvoer niet voeden op de borden, maar de kom waaruit de hond eet) en beloning voor elk goed gedrag. Dan komt het tot een situatie dat we niet bang zijn om weg te lopen voor een moment van de tafel en laat voedsel onbeheerd zal zijn. De hond moet hebben vaste uren van het eten van de maaltijden. Dan leren om te eten op vaste tijden van de dag en zal niet willen bakken. Nou, dit zal ook van invloed op het gewicht en de stofwisseling.