• Aanraden

Jager en vriend

/

Een vriend en jager. Uitstekende jacht metgezel. Dus in het kort kan worden omschreven hondenras Jack Russel Terrier. Deze honden werden vroeger gebruikt voor de jacht, waar hun taak was het verdrijven van vossen en andere dieren uit hun holen te jagers kunnen beginnen jagen. Om de honden in staat waren om dit te doen, moet een sterk karakter, sterke persoonlijkheid, behendigheid en temperament hebben. Tegelijkertijd zijn ze zeer kleine honden, klein en erg knuffelig.

Klein maar vlijtig

Honden Jack Russel Terrier zijn een zeer belangrijke wezens die bewegen, de jacht, het volgen zijn in hun aard. Dit betekent dat ze zeer hoge energiebehoefte, maar ook veel verkeer vraag hebben. Fysieke activiteit dit ras is een deel van hun instinctieve gedrag. Zij hebben behoefte aan stimulatie, leuk en inspirerend om te verhuizen naar niet alleen comfortabel voelen, maar ook om de fysieke en mentale spanning te verlichten. Dus zet de hond nodig heeft oefening en activiteit, zelfs na dit dat het kan worden op een bepaalde manier op te voeden. Als de eigenaar hem niet een kans geven om beweging rebound, plaats die zal een zeer moeilijke taak. Met de tijd, maar de activiteit in deze honden daalt. Tegelijkertijd, neemt ook met de leeftijd, de spiermassa. Dit betekent dat je nodig hebt om goed te passen en te veranderen van uw dieet hond van dit ras aan de veranderende behoeften en de wisseling van de activiteit.

Adequate voeding

Overwegende dat de verschijning van het hondenras Jack Russel Terrier en veranderende levensstijlen, moet worden aangepast aan het dieet en maaltijden. Tijdens intense activiteit moet zorgen voor de verstrekking van een hond grote hoeveelheden energie en calorierijke producten. Dit geeft het type van volwassen hondenvoer. Volwassen terriër veel rond te rennen, veel brandwonden, en daarom is het nodig heeft veel energie gemakkelijk verbrand en gemakkelijk te verkrijgen. De oude hond van dit ras is veel rustiger, trager. Zijn spieren beginnen te vervagen, zodat voedsel moet veel meer eiwit, dat hem in staat stellen te maken van tekortkomingen in het lichaam van deze component. Tegelijkertijd, kleine grootte hond naar de eigenaar om zorg ook uw huisdier in goede vorm dwingen en niet toe te zijn zwaarlijvigheid. Ook belangrijk zijn zo'n hond voegen die ernstige verwondingen vanwege de overmatig gebruik. Het voer voor deze honden moet daarom vol stof ter ondersteuning en versterking van de gewrichten.