• Aanraden

Speciale voedingsbehoeften van oudere honden

/

Naarmate we ouder worden, onze honden zijn in toenemende mate kwetsbaar voor de opkomst van deze verschillende ziekten en aandoeningen. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces van het organisme. Oudere honden vaak plagen, onder anderen, gewrichtsproblemen, hart, de nieren.

Veranderingen in het lichaam van oudere hond

In het lichaam, een oudere hond kost veel veranderingen: vertraagt de stofwisseling, vermindert de vraag naar voedingsstoffen en energie. Dieren ook last van diverse aandoeningen: gastrointestinale aandoeningen van het hart en het bloed. Daarom zijn deze honden vereisen speciale behandeling en voeding via de voeding Veterinary.

Andere ziekten, andere dieet

Diverse gezondheidsproblemen vereisen het gebruik van de juiste voeding om een hond een lange tijd genoot het leven. Aandoeningen van het maagdarmkanaal dient vetarm dieet met licht verteerbare koolhydraten en eiwitten. problemen constipatie is de beste voeding stimuleert het spijsverteringskanaal en versnelt het verteringsproces. Hond nier moeten diëten consumeren met een laag eiwitgehalte, maar toch te voorkomen hart-en vaatziekten, natrium, en consumeren antioxidanten. Licht verteerbaar dieet zal werken in de lever en vaatziekten en diabetes.

Geschikte voer = Lange leven

Die willen genieten van de gezondheid van onze huisdier zolang het is de moeite waard om hem speciaal voer ontwikkeld voor honden ouder. Deze voedingsmiddelen in haar assortiment heeft een Royal Canin en Eukanuba. Dit zijn meestal droog voedsel, in de vorm van soezen. Karma Eukanuba Daily Care Senior 9+ is een evenwichtige voeding, die is ontworpen om de vergrijzing van de hond tanden te ondersteunen om te koesteren, zorg voor een mooie vacht. Chips bevatten beta-caroteen en vitamine E, die het immuunsysteem, prebiotische vezels spijsvertering, glucosamine en chondroïtine versterkt, beschermt de gewrichten verliest kracht. Karma, dankzij het verhoogd gehalte van het eiwit handhaaft normale spiermassa.

Aan de andere kant Eukanuba Joint Mobility regelt lichaamsgewicht hond en beschermt de gewrichten huisdier. Karma heeft een systeem Dentalcare die zorg draagt ​​voor mondhygiëne, het voorkomen van de vorming van tandsteen. Onder de voedingsstoffen van voedsel kan worden onderverdeeld in L-carnitine, glucosamine en chondroïtine sulfaat, antioxidanten, omega-3 en omega-6, bietenpulp helpen darmfunctie, evenals eiwitkwaliteit. Belangrijk is dat de voeding tevens een chroomverbinding met koolhydraten afkomstig van gerst en sorghum, die insulinewerking te verbeteren en de vermindering van de piek in bloedglucosespiegel na de maaltijd geconsumeerd.

Lichaam versterking met behulp van goede voer

Het lichaam van de oudere honden hebben behoefte aan een boost. Met het voer, bijvoorbeeld. Royal Canin Medium Ageing mogelijk. Het is ontworpen voor middelgrote honden, meer dan 10 jaar oud. De samenstelling een glucose en chondroïtine versterkende verbindingen en stimuleert het herstel van kraakbeen, inositol, choline, pantotheenzuur, niacine, en histidine, die zeer goede huidconditie, goed verteerbare eiwit, waarbij betrekking op werkzaamheden van het spijsverteringsstelsel garanderen. Voer bevat ook vele voedingssupplementen, bijv. Vitaminen A, D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink, selenium. We concluderen dat oudere honden hebben een dieet rijk aan vitaminen, antioxidanten, ingrediënten versterking en stellen om het functioneren van het cardiovasculaire systeem en het maagdarmkanaal, en zorgen voor een juiste werking van de gewrichten en spieren.