• Aanraden

Eukanuba  Procter & Gamble Pet Care

/

Procter & Gamble is een grote bedrijf die produceren allerlei goederen. Één van zijn takken, dierenverzorging, is de productie van verschillende soorten voer voor honden en katten. Het aanbod omvat zowel droge voeding en nat. De hoge kwaliteit van de andere producten van het bedrijf is goed onderhouden en Pet Care lijnen aangeboden door alle soorten van voedergewassen zijn echt van hoge kwaliteit, voldoen aan alle normen die dit soort producten worden opgelegd, en voedingsstoffen voor dieren, niet alleen noodzakelijk voor de goede en evenwichtige voeding voor een gezonde ontwikkeling en onderhouden van de gezondheid, maar vooral zorgen voor de inhoud van de hoogste kwaliteit, de beste op de markt.

Eukanuba hondenvoer wordt geproduceerd in Nederland. Gezien het feit dat honden zijn vleesetende dieren in de natuur, hebben de fabrikanten er alles aan doen om elke maaltijd bereid door hen voor de hond is gemaakt van de hoogste kwaliteit vlees gemaakt, en het hele gerecht was het onderdeel vlees doordrongen. Aanwezig in de vleesgerechten of kip of lamsvlees. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard dat elke maaltijd wordt bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige stoffen, zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of vulstoffen. Dit betekent dat het echt gezond en voedzaam voedsel, die in eer en geweten te kunnen stellen om zijn huisdier.

De hondenvoeren zijn verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende vormen. Als gevolg hiervan zal elke eigenaar iets goeds voor uw viervoeter te vinden. Zijn speciaal voorbereid voor honden van grote, middelgrote en kleine. Tegelijkertijd heeft het bedrijf een verdeling van voedsel die door de activiteit van het huisdier. Elke hond gaat voor een andere manier van leven, en dus de vraag naar voedingsstoffen is ook gevarieerd. En natuurlijk de derde divisie, vanwege hun leeftijd. Het bedrijf heeft een aparte lijn voor pups, volwassen honden en senioren.

Voor honden met minder gevoelig basis is kippenvoer voor honden met een gevoelige maag, het belangrijkste ingrediënt is lamsvlees.

Door overleg met dierenartsen is ook bereid een gespecialiseerde lijn van petfood na sterilisatie of met een gevoelige huid en haar.

Belangrijker nog, sommige rassen leefden nog zien te voeden aan hen gewijd, met een speciaal ontwikkelde formule. Deze rassen zijn: Labrador Retriever, Golden Retriever, Boxer, Geramn Shepherd. Elke voeding heet de hond ras geschikt voor waarvoor het is ontworpen.