• Aanraden

Kat miauwt tijdens de nacht, wat doen?

/

Miauwen van kat 's nachts kan een groot probleen zijn. Kun je alles doen om de kat miauwen 's nachts te verwijden? Uiteraard is dit mogelijk, maar vereist in dit geval de juiste benadering.

In het begin, moeten wij ons id de eerste plaats een vraag stellen, waarom een kat miauwt tijdens de nacht. De reden kunnen veel gevarieerd zijn. Een van de meest voorkomende redenen is de paarijd. Teven in de slur vaak moedigen hun zakelijke partners door middel van miauwen. De geluiden die vervolgens lijken te verschillen weinig van de gebruikelijke miau, dus met een beetje oefening, kunnen we na een tijd te bepalen of het miauwen is het resultaat van slur. Een andere aanwijzing kan ook kenmerkend gedrag van kat zijn.

Niet gecastreerdemannetjes kunnen daarom miauwen omdat ze gefrustreed zijn dat ze een onverzadigbare seksuele drang hebben. Dit gebeurt vooral wanner ergens in de buurt verblijft een aantal aantrekkelijke vrouwelijke kat. De beste oplossing in dit geval is castratie van een kat.

Een andere oorzaak van de nacht miauwen kan de stress van de verhuizing zijn. Het moet vooral worden opgemerkt dat de katten zijn territoriale dieren, die zeer gehecht is aan zijn woonplaats. Als u een huis of appartement veranderd dan is het kas dat de kat begint te miauwen in de nacht. De meeste last van deze katachitgen die in aanvulling op de bestaande woning, veranderde ook zijn voogd. Ze beginnen te verlangen naar een man, want op deze manier late zij hun verdriet zijn.

Het probleen van de nacht miauwen gelt vaak bij kittens die voreg werden van de moeder afgepakt. Ze voelen zich eenzaam en verloren, bang, omdat ze zich niet klaarvoelen om zelfstandig te leven. Het is algemeen aavaard dat de minimale leeftijd waarop het dier in staat is om zijn moeder te verlaten is 12 weken.

Snachts katten hebben het gevoel van eenzaam en verveeld, vooral als je niet wilt om ze te laten in de slaapkamer. Vervolgens proberen ze onze aandacht besteden alleen door miauwen.