• Aanraden

Goed gebalanceerd dieet voor gezonde honden

/

 

Een volwassen hond heeft behoefte aan een optimale voeding die hem de goede werking van alle grote systemen en organen zal geven. Adequate voeding is ook een hond preventie van ziekte bij ouderen.

Voedingsbehoeften van een volwassen hond

Om de hond gezond was, moeten we niet vergeten in de elementaire voedingsbehoeften. Het dieet van een volwassen hond kan variëren als gevolg van het leven stijl, grootte of ras. Elke hond heeft een bron van eiwitten, die verantwoordelijk zijn voor de fabricage van de koolhydraten die energie zijn vet overeenkomstig de normale conditie van huid en haar, vitaminen en mineralen, vulstoffen, die het werk van het spijsverteringsstelsel en water die voor het lichaam te ondersteunen. Ook moet worden bedacht dat de hond een maaltijd moet twee keer per dag te eten: na een ochtendwandeling en rusten na hem, en in de avond. Het is ook belangrijk toegediende hoeveelheid voedsel, en afhankelijk van de hond metabolisme, levensstijl en temperament, bijv. Actieve honden moeten eten calorierijke voedsel.

Voer voor volwassen hond

Er zijn veel producten voor de voeding van volwassen honden. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken aan: de kip uit de lams- en rundvlees met een verscheidenheid van plantaardige toppings. Voor de producenten van voeding voor volwassen honden zijn onder andere Hill's, Pedigree, Bozita, Rinti, Cesar, Chappi en vele anderen. Opmerkelijk vooral voedsel van Hill's. Science Plan Canine Adult / Maintenance is een gezond voedsel voor matig actieve honden op volwassen leeftijd. Het heeft eiwit, calcium, fosfor en natrium, omega-3 en omega-6, antioxidanten, vitamines A, D, E en ruwe vezel betere werking van het spijsverteringsstelsel.

Karma is verkrijgbaar in drie smaken: kip, rundvlees en Turkije, waar de inhoud ervan in de voeding is 11%. Science Plan Canine Adult Light zijn beurt is ontworpen voor volwassen honden met lagere energiebehoefte, gecastreerd / gesteriliseerd of gevoelig voor overgewicht en obesitas. Karma wordt gekenmerkt door een verminderd vetgehalte, verhoogde hoeveelheid vezel, die een gevoel van verzadiging en vetzuren, die zorgen voor een gezonde huid en vacht onze hond geeft. Het dieet omvat ook L-carnitine, dat verantwoordelijk is voor het omzetten van vet in energie en antioxidanten, die bedoeld zijn om het immuunsysteem te ondersteunen.

Gebalanceerde dieet

Dieet hond moet worden gestructureerd, zodat de correcte werking van het hele lichaam te verzekeren. Het moet voedingsstoffen en mineralen verantwoordelijk voor gezonde tanden, botten en hondenhaar, en de goede werking van de spijsvertering, urinaire en circulatiesystemen bevatten. Goede voeding is de preventie, het voorkomen van verschillende ziekten bij de oudere dieren voorkomen.