• Aanraden

Lever dieet voor honden

/

De lever is een belangrijk orgaan dat het lichaam van gifstoffen reinigt, helpt de spijsvertering en ook produceert en bevat bepaalde soorten serumeiwitten. Daarom, als onze hond werd gevonden met een leverziekte moeten zorgen goed te nemen van hem. Behandeling en verandering van voeding is de enige manier.

Leverziekte

De meest voorkomende leverziekten omvatten ontsteking, cirrose, hartfalen, geelzucht, stenen, galblaas kanker, enz. De redenen voor deze kunnen variëren. Van genetica door virale infecties, eindigend met een slechte voeding en ondervoeding. Deze ziekten zijn bijzonder gevoelig oudere dieren.

Leverziekte is geen oordeel

Met een leverziekte, kan ons huisdier leven nog steeds een lange tijd. Het zal echter alleen mogelijk met de juiste behandeling en dieet. Hepatische dieet is gebaseerd op laag-eiwit diëten om de productie van ammoniak te beperken door de darm. Voedingsmiddelen moet ook mineralen en voedingsstoffen die de regeneratie van de lever, en niskofermentowalny vezels, die de darmperistaltiek en intestinale barrière positief effect versnellen bevatten. Karma moet weinig vet en verrijkt met aminozuren, verbeteren vetmetabolisme, dwz antioxidanten. Vitamine C en E, die tot taak heeft de vernietiging van levercellen en natrium, koper en kalium voorkomen.

Goede voeding

In leverziekten moet de hond de juiste voeding verbruikt. Het beste om te kiezen voor de kant-en-klare, ontworpen voor dieren met een bepaalde ziekte bekende bedrijven. Maar vergeet niet om te controleren alvorens te kopen de samenstelling ervan. Een van deze feed is Hill's Canine l / d. Het ondersteunt het werk van de lever en de regeneratie. Het bevat de juiste hoeveelheid en combinatie van ingrediënten om te helpen onze dierlijke snel zijn vorm terug te krijgen: bijvoorbeeld eiwitten, aminozuren en vertakte aromatische, vitamine K, zink, L-carnitine, oplosbare vezels, natrium, kalium, koper en antioxidantia, dwz. vitamine C en E, waarin de leverschade beschermen. Anderzijds is Royal Canin lever ontworpen voor volwassen honden. Het kan in eerste instantie worden gebruikt voor een periode van zes maanden. Karma verlaagde koper, zodat de overmaat niet ophopen in de levercellen en natrium, hetgeen bijdraagt ​​tot een vermindering van portale hypertensie.

Therapie die voeding metabolisme verbetert, het voorkomen van ontsteking, en verstrekt de componenten nodig voor de goede werking van de lever. Het antwoord op de speciale behoeften van honden die lijden aan verschillende leverziekten is ook karma Trovet goed verteerbare Liverprotecting Diet (HLD). Het is gemakkelijk om voedsel te verteren, maar lekker, geschikt voor honden met problemen van het maagdarmkanaal, pancreas en leverziekten of allergieën. Bevat eiwit, calcium, fosfor, natrium, kalium, zink, linolzuur, vitamine A, D3, E, of biotine. Met de juiste behandeling voedt onze hond zal sneller en efficiënter worden overgegaan, omdat het dieet helpt een lever behandeling met geneesmiddelen. Geschikt voedsel zal ook wel invloed op de stemming van de hond, want er mialon gastro-intestinale problemen.