• Aanraden

De juiste voeding voor puppies

/

De pups zijn lief en schattig. Ze lopen, ze spelen, ze zijn leuk. Echter, om op te groeien gezond en sterk honden hebben een goed uitgebalanceerd dieet. Dus wat moeten we eten?

Het belang van goede voeding

Kleine puppy's hebben behoefte aan een goed gekozen dieet om gezond te groeien. Slechte voeding kan in feite leiden tot een verscheidenheid van ziekten en aandoeningen nu en in volwassenheid. Goede voeding heeft een diepgaand effect op het immuunsysteem, bot en te groeien tarief puppy.

Moedermelk

Aan het begin van het leven van de puppy het belangrijkste natuurlijk voedsel van de moeder genoemd. colostrum. Melk teven omdat het een unieke voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de hond. Puppies kunnen eten melk alleen voor de eerste drie weken van de hond het leven. In het geval dat de pup geen toegang tot de moedermelk heeft moet u uw hond melksurrogaat voeden. U kunt deze kopen bij dierenwinkels en uw hond een speciale fles met een tepel. Houd er rekening mee dat de melk van de koe wordt niet aanbevolen.

nieuwe maaltijden

Wanneer de puppy voltooid drie jaar van het leven begint om de vraag naar andere dan moedermelk voedingsmiddelen hebben. Na dat de melkproductie door de moeder daalt aanzienlijk, zodat het kind moet leren om ander voedsel te eten. Mag niet worden gegeven, natuurlijk, alles met geweld - verandering van het dieet kost tijd. Dus we kunnen porozkładać op verschillende plaatsen droogte karma. Het loont weken in het water, omdat kleine honden kunnen te hard en geleidelijk aan na verloop van tijd de hardheid verhoogd worden met meer of minder water. Droogvoer moeten van hoge kwaliteit zijn, ontworpen voor pups of honden groeien, aangezien het benodigde ingrediënten voor een goede groei van het dier bevat. Anderzijds, nat voer voor puppy's zijn gemakkelijker te kauwen.

Beginselen van het voeden van een puppy

1 We kiezen alleen voedsel van hoge kwaliteit die veel eiwitten, bestemd voor pups bevat. Vermijd voor een feed van de supermarkten - zijn veel eten junk.

2 Gebruik puppy menselijke voeding niet dawajmy, vooral wanneer het eten van maaltijden en lekkernijen. De hond dan niet alleen kieskeurig worden, maar het zal elke keer als we eten dwingen ons voedsel.

3 De hond moet permanent toegang tot vers en schoon water hebben.

4 De pup moet geen toegang hebben tot voedsel. Moeten een voeding van 3 tot 5 maal per dag op vaste tijdstippen in een voorafbepaalde, evenveel. Hierdoor zal de stofwisseling van de hond geldig en zal niet gewichtsproblemen in de toekomst.

5 Op de leeftijd van 7-8 maanden, moet de hond eet twee maaltijden, maar ook op een bepaald moment en in een bepaalde hoeveelheid.

Puppy, zoals elke jonge wezen groeit en ontwikkelt. Omdat het een bijzondere behoefte aan calorieën, vitaminen en voedingsstoffen die nodig zijn voor normale groei. Het voeden van een hond van een kleine goed in de toekomst te voorkomen dwingt voedsel wybrzydzania en andere ongewenste gedrag, en bijdragen aan de gezondheid op latere leeftijd.