• Aanraden

Speciaal hondenvoer

/

Elke hond is verschillend karakter, een ander verhaal en een andere persoonlijkheid. Dat is waar. Hoewel enigszins, wordt elke hond gedefinieerd door een race een beetje bij hoort. Een veelheid wedstrijden, verschenen in de loop van de ontwikkeling van de honden bleek door honden gespecialiseerd in verschillende activiteiten. Vanwege deze specialisatie verschillende rassen voorkeur een verscheidenheid aan activiteiten, en dus ook verschillende behoeften voor nutriënten en energie. Bovendien heeft een specifieke ras van de hond is ook een bepaald voedsel, waardoor het voorziet van de meest geschikte voeding en balans van de onderdelen die het meest nodig zijn hem gewoon en noodzakelijk, zodat de hond de juiste en vooral functie kan gezond.

We het natuurlijk over honden waarvan ras is duidelijk gemarkeerd, niet hybriden. Het is duidelijk dat hybriden niet minderwaardig honden en ze verdienen ook om hen te voorzien van de beste eten en de beste dieet om hen voor te bereiden. Het is echter een zuiver ras honden werden bereid speciale voeding. Waarom? Omdat deze honden hebben een duidelijk omschreven zijn kenmerken, smaak en lifestyle verbeterd door de ontwikkeling van de komende jaren race. Een van deze wedstrijden is heel duidelijk beagle.

De Beagle

Dit is een zeer specifiek ras dat is een combinatie van de jacht en de race met knuffelen, een bank en bedrijf. Het ras is afkomstig uit het Groot – Britannië . In het begin waren ze kleine honden gespecialiseerd in het bijhouden van hazen. Gefaciliteerd door een uitstekend reukvermogen, die kan bogen van deze honden en in uitstekende staat, waarmee je een haas, die bekend staat zeer snel te downloaden. Tegelijkertijd zijn ze zeer lieve honden, in informele benamingen, ze hebben een zeer aangename en vriendelijke uitstraling en erg gezellig karakter. Deze items rangschikken de honden in de groep van honden salon, fauteuil. Zo specifiek en ingewikkeld ras vereist ook een specifieke en even divers voedsel.

Een beagle voeden

Bereid juiste voeding voor uw hond beagle in gedachten verschillende factoren en componenten te houden. Allereerst moet je zijn lichaamsbouw te overwegen. Inderdaad, afhankelijk van de opbouw van het lichaam worden gekozen geschikte bestanddelen in de juiste verhoudingen. Verder moet je levensstijl een hond te overwegen. Honden, in de eerste plaats voor het racen, als zodanig, moeten ze een veel verkeer en het kost veel energie. Honden die instinctief jagen en zelfs delicate geur wordt hun parcours, willen ze niet op te geven en volg de baan naar beneden het slachtoffer of het verlies van de wacht. Daarom moet je ze te voorzien van een veel energie verbindingen die hond had de kracht voor dit soort activiteiten. Vervolgens moet ook rekening houden met de bijwerkingen van lifestyle beagle en zijn afmetingen. Beweging veroorzaakt een ernstige belasting van de gewrichten. Het zeer snel, ze beschadigd zijn en de hond in plaats van vreugde wordt alleen lijden. Voldoende voedsel is rijk aan stoffen die de hond gewrichten te beschermen, het verminderen van de wrijving in de gewrichten en zo hun goede werking. En natuurlijk moet je in gedachten hebt die vaak brak niet voldoende hoeveelheden van het verkeer niet hebben en niet deelnemen aan tal van jacht. Echter, instinctief de neiging om grote hoeveelheden voedsel om uw honger te stillen en voldoen aan de vraag naar energie te verzamelen. Het kan lijken alsof ze łakomczuchami. Als er te veel calorieverbruik zeer hoge hoeveelheid verkeer niet verder gaat, kan een hond heel snel beginnen om gewicht te krijgen en het wordt geassocieerd met overgewicht. We moeten dus evenwichtige voeding voor de hond kreeg voldoende, maar niet overmatige hoeveelheid energie.