• Aanraden

Nat dieet - het ondersteunen van de behandeling farmacologische behandeling bij aandoeningen van de urinewegen

/

 

Honden, net als deze mensen hun ziekte. Urinewegen aandoeningen komen vaak voor bij oudere honden, of na de operatie sterilisatie of castratie. Dan wordt het verplichte behandeling met geneesmiddelen. Speciaal dieet, afgestemd op de behoeften van het dier, zal de behandeling niet te helpen en het dier pijn.

Meeste ziekten

De meest voorkomende ziekten van de urinewegen bij honden is een nierziekte, bijv. Hartfalen, glomerulonefritis, pyelonefritis of interstitiële pneumonie, blaasstenen en cystitis.

Dieet therapie

Goede voeding is voor de productie van ureum te verminderen en het fosforgehalte in het bloed. Om dezelfde resultaten te bereiken van de hond moet voedingsmiddelen met een lage niveaus van eiwit en geen toegevoegde zout eten. Bij urolithiasis die kunnen urinaire aanbeveelt Het gebruik van natte feed met een laag vezelgehalte. Dus bijv. In de nier Struviet worden eiwitten rijk aan zwavelhoudende aminozuren toegediend, maar met een lagere fosfor. Op zijn beurt, urolithiasis vereisen voederen met de natte vetrijke, magnesium, fosfor, kalium en chloride.

Goede voeding weg naar volledige gezondheid

Sommige ziekten, zoals urinewegen. Stenen zelfs de voeding alleen overwinnen. Echter belangrijk dat alvorens actie te ondernemen, raadpleeg dan uw dierenarts. Hill's heeft in haar assortiment, veel voer speciaal voor honden met aandoeningen van de urinewegen. Een daarvan is Prescription Diet Canine s / d. De indicaties voor het gebruik van dit voer is struvieturolithiasis. karma maakt op preventie en de opkomst van terugval. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om te bepalen voorkomende eetstoornissen, die kan bijdragen tot steenvorming.

Soms is het gebruik van een passend dieet kan zelfs helpen bij het oplossen van de stenen en helpen bij de vorming ervan te voorkomen. Een ander diervoeder van dezelfde onderneming is rescription Diet Canine u / d. Het is ontworpen voor honden met kristallen of stenen van calciumoxalaat, geavanceerde nierfalen, lever stapelingsziekte. Het heeft een laag gehalte aan eiwit en fosfor, maar hogere niveaus van B-vitaminen, vitamine E en bèta-caroteen. Royal Canin heeft ook een speciale karma om de problemen van de urinewegen. Royal Canin Urinary is voor volwassen honden met blaasontsteking en wie zijn Struvietstenen en oksalatowe. Forage bijdragen tot de ontbinding van de stenen toekomst te voorkomen. Het bevat veel vitaminen, mineralen, onverzadigde vetzuren. Het bedrijf Trovet, op zijn beurt, suggereert een dieet ASD - Anti-struviet dieet. Het is een orale voeding bestemd voor dieren waarvoor stenen uit magnesiumammoniumfosfaat verlaagt de pH van de urine. Het karakteristieke kenmerken is het lage niveau van mineralen tegelijkertijd hoge smakelijkheid. Met behulp van een goede voeding kan bijdragen aan een snelle terugkeer van uw huisdier op een gedeeltelijke of zelfs volledige fitheid. Het hangt allemaal af van de vraag of we de juiste voedsel op de behandeling en het hebben van de taak van het voorkomen van het ontstaan van ziekten in de toekomst te ondersteunen toe te passen.