• Aanraden

Wat meer aangewezen dieet: droogvoer of zelfgemaakte gerechten?

/

Elk dieet gebruikt bij honden, of droog, nat of huishouden heeft zijn voor- en tegenstanders. Echter, in termen van het dieet is een hond die voor de goede ontwikkeling van voedingsstoffen en vitaminen verschaffen. Welk dieet het beste is voor uw hond?

droogvoer

Veel eigenaren gevoed hun honden alleen droge voeding, terwijl het dier een constante toegang tot schoon en zoet water. Dit dieet heeft alleen zin als het droog eten is van zeer goede kwaliteit. Als droogvoer is de enige voedsel dat ze eten hond moet alle voedingsstoffen, inclusief veel eiwitten, vitaminen, mineralen, micro- en macro-elementen die verantwoordelijk zijn voor de correcte werking van het gehele lichaam bevatten. Sommige voorstanders van droog voedsel toe te voegen een kleine hoeveelheid olie, bijvoorbeeld. Druivenpit of koolzaad, als gevolg van de vacht van de hond is mooier en glanzend, en karma is gehydrateerd.

dieet specialist

Veterinary Diet, ook wel bekend als de specialist is ontworpen voor honden met specifieke voedingsbehoeften. Ze worden gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van verschillende ziekten en aandoeningen. Zij zijn voedsel voor honden met een nierziekte, die lijden aan obesitas, hart-en vaatziekten, enz. Ze hebben de juiste samenstelling, om het lichaam verzwakte honden en ondersteunende behandeling te versterken. Beste eerste een kleine hoeveelheid kopen en geleidelijk aan het menu. Dan kijken uw hond, omdat de dieren reageren op slecht karma allergieën.

gemengde voeding

dieet droog hond kan een verscheidenheid van voedsel te maken variëren van tijd tot tijd, met behulp van als een beloning of traktatie. En dus: droog voedsel kan voeg een beetje vlees voorgekookt of przysmażonego. Het mag niet worden gegeven aan de hond rauw vlees als gevolg van parasieten, bacteriën en virussen. Ook niet honden geven gekruid producten, met name zout en snoep.

BARF dieet en een vlees dieet

BARF dieet is gebaseerd op de toediening van een hond been, een kleine hoeveelheid van rauw vlees en gemengde groenten en fruit. Dit wordt verondersteld een dieet het dichtst bij de natuur te zijn, dus we waren ooit wilde honden. Anderen geloven dat de hond uitsluitend vlees van pluimvee in combinatie met pasta, rijst of boekweit moet worden gevoed.

Raadpleeg een arts dieet

Als u nog enige twijfel over dat wordt gebruikt door de voeding van onze honden laten we advies aan de dierenarts of voedingsdeskundige. Dit advies kan ook worden verkregen via het internet op professionele websites op het voederen van honden. Afhankelijk van de leeftijd, ras, geslacht, levensstijl, of uw ziekte of aandoening voedingsbehoeften van honden zijn verschillend en moet individueel worden bepaald.

Het kan echter gebeuren dat de gekozen door een dierenarts of voedingsdeskundige karma de hond niet geproefd. Het is dan ook op zijn verkiezing volg de instructies en voorkeuren van ons huisdier van uw arts.