• Aanraden

De rol van voeding bij het handhaven van een gezond gewicht

/

Om onze favoriete al jarenlang een goede gezondheid, moeten we in de eerste plaats zorgen voor goede voeding. Het is dankzij onze hond lichaam functioneren. Je moet ook zorgen voor de hoeveelheid toegediende voedsel te nemen, omdat het teveel ten opzichte van het energieverbruik kan leiden tot overgewicht of obesitas.

Preventie van obesitas

Om overgewicht te voorkomen, moet een hond eerst hen te voorzien van de optimale hoeveelheid van de oefening en de juiste voeding. Voor honden al overgewicht of obesitas gebruikt een speciaal dieet om de vorming van complicaties van obesitas, bijv. Diabetes, hartziekte, huidproblemen, ademhalingsmoeilijkheden of verplaatsen, artritis voorkomen.

Voer samenstelling

Rustpunten honden met de diagnose overgewicht of obesitas moeten weinig vet en makkelijk verteren zijn. De verbetering van de spijsvertering vezel gunstig effect:. Cellulose, hemicellulose, pectine, fructo-oligosacchariden. Karma moet ook de juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en minerale stoffen en vitaminen en L-carnitine, het ondersteunen van de vetverbranding.

Juiste dieet

Het handhaven van een gezond gewicht laat ons huisdier voedsel dat bestemd is voor dierlijke obesitas of overgewicht. Opvallend is karma Animonda Integra Protect Adipositas. Het is een speciaal dieetdrug aangepast aan de specifieke behoeften van patiënten honden, in dit geval voor honden met overgewicht. Animoda Integra Protect Adipositas heeft een verlaagd vetgehalte, met een grotere inhoud van hoogwaardige eiwitten. Rijk is voedingsstoffen die gewichtsverlies zal ondersteunen. Speciale voeding voor honden met overgewicht ook Hill's. Hill's Canine Metabolic. Het helpt af te slanken veilig uw huisdier en houden bereikte gewicht. In aanvulling op de basis samenstelling, onder andere, L-carnitine, vitaminen, taurine, beta-caroteen. Op hun beurt voeden Purina Veterinary Diets OM Obesity Formula is ontworpen voor honden met de diagnose overgewicht, diabetes en hyperlipidemie bij zwaarlijvige honden, włóknozależnym colitis, of met problemen van constipatie. Dit dieet wordt gekenmerkt door het bevatten van soja-eiwitten, verhoogd vezelgehalte en weinig vet. Het bedrijf Trovet beveelt het gebruik van dieet-WRD gewichtsreductie dieet. Het is ook gericht aan de honden met overgewicht en obesitas. Het maakt het gebruik van een geleidelijke gewichtsverlies huisdier. Het bevat de samenstelling van een eiwit, mineralen, vitaminen Echter, dieet alleen kan soms onvoldoende zijn. Om het gewenste effect te krijgen is nodig voeding, actieve levensstijl en gebrek aan voeding van de eigenaar.