• Aanraden

Het voor voor hondenras

/

Tegenwoordig is het proces van het voeden honden enerzijds en anderzijds zeer gemakkelijk ingewikkeld. Hoe is dit mogelijk? Nu, de trend van het voeden van honden verplaatst van de gewone naar de honger die zou voldoen aan hun behoefte aan voedingsstoffen, in de richting van het reageren op hun behoeften en verwachtingen met betrekking tot de levering aan het lichaam van een verscheidenheid aan voedingsstoffen te voldoen. Dit maakt het voeden honden is gewoon ingewikkeld. Alle honden, afhankelijk van het ras, haar omvang, lage leeftijd en leefstijl behoeften van andere voedingsstoffen, het nodig andere ingrediënten in de voeding en verschillende verhoudingen van deze bestanddelen. Dit is een uitdrukking van de complexiteit van het voeden van de hond. Waarom is het zo makkelijk? Nu, fokkers of gewoon dierenliefhebbers klaar reeds ontwikkelde sets van karma, wat genoeg is om uw huisdier te geven. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen van de juiste soort voedsel, en alle voedingsstoffen zijn reeds vervat in het, in de juiste verhoudingen.

Kleine honden

Bijvoorbeeld, kleine honden, is niet hetzelfde als jonge honden, hoewel sommige rassen volwassenen op lijken pups. Dit onderscheid is van groot belang bij het selecteren van de juiste karma. Een ander voorbeeld is het feit voor pups en andere volwassen hond. Bovendien ander voer is voor grote rassen, de andere honden die kleine rassen vertegenwoordigen. Dit wordt veroorzaakt door twee belangrijke aspecten. Als voor jonge en volwassen honden, is de activiteit gericht in verschillende richtingen. Honden zijn voornamelijk jonge groei en ontwikkeling en hun dieet moet vooral rijk aan materiaal bouwstenen die zorgt ervoor dat uw hond een gezonde groei en ontwikkeling. Daarentegen volwassen honden primair lichaamsbeweging, deze aandoening. Daarom moeten ze eerst van alle stoffen en nutriënten die kunnen worden gebruikt om te bewegen en te spelen, moeten calorie maaltijden. Voor volwassen honden, maar groot en klein, is hier het geval draait voornamelijk op de levensstijl en metabolisme, en dus de behoefte van het type metabolisme en de specificiteit. Als het gaat om volwassen honden, maar groot en klein, is hier het geval draait voornamelijk op de levensstijl en metabolisme, en dus de behoefte van het type metabolisme en de specificiteit.

Voeding voor kleine honden

Kleine honden zijn heel kieskeurig en dit zorgt ervoor dat de eigenaren, om hen aan te moedigen om te eten suggereren om ze de geneugten, voornamelijk uit de tabel. Dit veroorzaakt een ontregeling van normale honden voeding en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Kleine hond moet een redelijk evenwichtig dieet veel in termen van energie en micronutriënten. Overtollige calorieën veroorzaakt dergelijke honden te snelle gewichtstoename en haarproblemen. Maar er kan ook worden beroofd van voldoende kwantiteit en kwaliteit van energie verbindingen, omdat ze vaak erg druk honden, levendig, die voor haar normale werking moet een geschikte dosis energie. Vandaar het vereiste dat een kleine hondenvoer goed aangepast aan de behoeften van deze race te passen en aan de vereisten. Dankzij deze hond zal een goede gezondheid voelen en genoten voor vele jaren.