• Aanraden

Altijd hongerige hond

/

Honden eten wanneer ze honger hebben. Het lijkt vrij duidelijk informatie. Echter, is het niet langer zo te zijn als we bedenken wat bedoeld wordt met honger. De man heeft honger niet alleen wanneer het echt iets te eten nodig heeft. Soms als je honger hebt voor iets bijzonders zijn als je een smaak voor iets in soortgelijke situaties. Misschien zelfs dan is het geen honger, alleen zijn. Ook als hij voelt dat hij energie nodig heeft. Het is niet helemaal waar honger. Het is eerder een instinct dat alles in het werk om te eten. In de hond, het ziet er heel anders uit. Pure biologie, scheikunde zelfs. Hond eet wanneer de honger in de hersenen worden gestimuleerd om dit. Ik heb het gevoel van verzadiging en stoppen met eten wanneer verzadigingscentrum hem de informatie sturen. Nu, moet je je afvragen wanneer deze centra worden gestimuleerd. Honger centrum wordt bekrachtigd als de maag leeg is, en de verzadiging centrum, evenzo als de maag vol is.

Vaak hondenbezitters klagen dat hun honden zijn honger de hele tijd, in de zin dat het niet uit de buurt van het eten en de hele tijd dat ze vragen niet breekt. Vaak wordt geassocieerd met stimulatie van de respectievelijke centra. Bij honden die heel groot maag, is het moeilijk een gevoel van verzadiging, omdat het moeilijk te vullen maag zo groot. Daarom hebben ze honger, omdat, gewoon niet weten, heeft de hersenen niet over de informatie die ze al zijn verzadigd. Maar niet alleen de reden eeuwig najedzonego geen hond en een manier om dit probleem op te lossen, is in de eerste plaats is zijn bevinding.

De redenen dat je hond honger heeft

Veel hangt af van bijkomende symptomen. Eetaanval kan ontstaan door de onverzadigbare, maar het kan ook een symptoom van ernstige ziekte bij de hond. Temeer als daarbij naast andere symptomen, zoals of gewichtstoename met een grote hond. Natuurlijk, het nadeel is het gewichtsverlies. De groei, terwijl voortdurend eten is waarschijnlijk een natuurlijk fenomeen zijn. Gewichtsverlies en een grote honger zijn symptomen die kenmerkend zijn van veel ziekten, daarom moeten we eerst een dier te nemen aan onderzoek om te zien wat er werkelijk gaande is in zijn lichaam. Dan, dit te wijten aan toegenomen eetlust medische toestand en de meest moeten hier werken en werken deze.

Vaak eten binge, is het gevolg van verkeerde voeding, waarin te weinig voedingsstoffen en energie voor de hond en dat is de reden waarom hij voelt honger de hele tijd.