• Aanraden

Versterking van de blikkenvoeding tijdens de herstelperiode

/

Acties zijn een kans om het leven en de gezondheid van de hond te slaan. Echter, de procedure zelf is slechts het begin. Het dier moet een periode van nog wondgenezing en het herstel van de gezondheid te ondergaan. Herstelperiode vergt grote inspanning hond. Tijdens het proces van terug te gaan naar de gezondheid van dieren moet voldoende vermogen. Speciale diëten vereisen ook honden chronisch zieken.

Red de zwakke

Honden die lijden voor vele jaren van ernstige ziekten, of die na procedures moeten versterken. Dergelijke dieren vaak verloren gewicht door de hogere snelheid van het metabolisme van eiwitten, koolhydraten en suikers, en verlies van eetlust en een verminderde weerstand.

Wat moet een voer bevatten tijdens voeren op herstelperiode

Voer rijk aan vitaminen, mineralen en hoogwaardige eiwitten zijn, zodat de hond zal de energie terug te vormen verschaffen. Voedsel moet laag in vet en hoog vezelgehalte, waarbij de spijsvertering reguleert. Daarnaast dient het voer antioxidanten, vetzuren, spijsverteringsenzymen of FOS bevatten. Een belangrijk onderdeel is de aminozuren, bijv. Leucine, valine, die het werk van het zenuwstelsel ondersteunt, spieren beschermen, onderhouden normale bloedglucose niveaus evenals de arginine en glutamine, die lichaamsvloeistoffen verzuren en ondersteunen de hersenen. Daarnaast versterkt de spieren arginine, glutamine en verbetert de werking van het spijsverteringsstelsel en het immuunsysteem.

Heilzame blikken

Om u te helpen uw huisdier te overleven zware hersteltijd moet hem speciaal eten. Dieet, natuurlijk, moet worden geraadpleegd met uw dierenarts. Marken, dwz. Eukanuba, Purina, en Royal Canin zijn producten aan onze hond om het lichaam te versterken helpen. Eukanuba High Calorie Formula droog hondenvoer ontworpen voor huisdieren tijdens het herstel en de voedingswaarde stress, die gewichtsverlies, anorexia, kanker, sepsis, ondergewicht diabetes, uitbreiding en torsie van de maag en tijdens de lactatie hebben gehad. Karma omvat, onder anderen, hoogwaardige eiwitten, bietenpulp, omega-3 en omega-6. Purina Veterinary Diets CN Convalescence formule is speciaal veterinair aangepast dieet voor honden met anorexia, die zich in een situatie van voeding spanning, trauma, voor of na de operatie. Het bevat hoogwaardige eiwitten, langketenige vetzuren, waarbij de waarschijnlijkheid van voorkomen van ontsteking en een verscheidenheid aan voedingsstoffen, vitaminen A, D, E, calcium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, koper, zink en arganine minimaliseren.

De kracht van vitaminen en mineralen

Niets brengt zijn voeten als vitaminen. Karma bedrijf Royal Canin: Herstel Ondersteuning and Recovery hebben veel van hen! Naast de basisingrediënten omvatten vitamine A, C, E, D, B-groep, foliumzuur, choline en minerale zouten, bijv., Magnesium, natrium, kalium, magnesium, koper, zink, selenium, chloor. Bovendien levensmiddel taurine, luteïne, omega 3 en 6, methionine, en vele andere voedingsstoffen waarmee de hond te herstellen. Bovendien, voedsel Royal Canin Recovery heeft een speciale structuur, zodat het kan worden aangebracht met een spuit of door gavage. Dog, om kracht weer verzamelen en te genieten van het leven heeft grote hoeveelheden energie. Winnen dankzij een speciale karma, wat niet alleen een ideale bron van eiwitten, maar ook vitaminen en voedingsstoffen die het hele lichaam te versterken.