• Aanraden

Orijen  Champion Petfoods

/

Champion Petfoods is een Canadees bedrijf actief in de productie van diervoeders voor honden en katten. Zijn unieke smaak maakt het ideaal voor voedsel voor elk huisdier en voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende van de eigenaar.

Gezien het aanpassingsvermogen van de hond een echte carnivore zijn, maar liever een gevarieerde voeding van een vlees eter, heeft het bedrijf speciale voeding, gebaseerd op component en element vlees ontwikkeld, maar verrijkt met allerlei toevoegsels zoals groenten, fruit en kruiden. Als gevolg hiervan, elke hond, elke dag noodzakelijk gegarandeerd voor hem en tegelijkertijd de beste en een complete set van voedingsstoffen, die u toestaat om een aanvulling op het lichaam nodig om te groeien, ontwikkelen en onderhouden van de gezondheid van de stoffen en micro-elementen.

Gevogelte, kip of kalkoen vorm, die deel uitmaakt van de basis van het voer Orijen komt alleen van natuurlijke vrije uitloop landbouw. Dit maakt het gezondste soort vlees, bij voorkeur voedende en zonder enige vorm van voedingsstoffen en antibiotica. Vandaar, dit zijn niet de hond eet vlees. Vlees en vis uitsluitend afkomstig zijn van vis in het wild gevangen. Het is ook een garantie voor kwaliteit en het niveau van voedingsstoffen in vlees. Deze vissen zijn speciaal gevoerd over de opkomst, en alleen eten wat je verdient voor zichzelf. Eieren opgenomen gerechten worden opgenomen in hun geheel en ook afkomstig zijn van scharrelkippen. Alle producten zijn afkomstig uit Canada en worden vers geleverd dagelijks aan de fabriek, zodat elk pakket hond eten was vers, lekker, maar bovenal een gezond, voedzaam en gezond.

De maaltijden inhouden: kip kalkoenvlees afval haring vlees zander vlees zalmvlees eieren linze erwten pompoen spinazie wortelen appels peren kruiden