• Aanraden

Bereiden van voedsel voor dieren

/

Het voer is een essentieel onderdeel van de zorg voor uw huisdier. Het is onmogelijk om een goede beschermer zonder hond of kat goed eten. Natuurlijk kunt u uw huisdier te voeden op een natuurlijke manier, gekocht in de winkel rauw vlees of slachtafvallen, maar het is niet volledig voldoen aan de behoeften van het dier, het is zeker niet voldoende en kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen bij dieren. Waarom is dat? De reden dat het geven van zo homogeen hondenvoer niet alle noodzakelijke componenten van zijn leven te leveren. Door dit, doet de hond niet over een evenwichtige voeding en tekortkomingen zal binnenkort geven zichzelf voelde. Zij zal dit doen door de symptomen.

Soorten van het voer

Professionele hondenvoer die gegeven kan worden huisdier om hem te voorzien van voldoende voedsel en verzorgen van zijn evenwichtige en evenwichtige voeding moet bestaan uit alle soorten voedsel. Het aanbod van hondenvoer en kattenvoer, kunnen we een droge, semi-natte voedsel, ingeblikt of bevroren voedsel en lekkernijen te onderscheiden. In feite, ze bevatten op zichzelf zeer vergelijkbaar voedingsstoffen als ze uit dezelfde lijn. Echter, een verscheidenheid van voedsel voor het huisdier is ook belangrijk. Anders worden benaderd ingeblikt voedsel, anders drogen. Dus laten we mixen van deze typen om een kat of hond had gevarieerde maaltijden. Echter, de meest interessante onder deze voedergewassen droog.

Wat is droogvoer

Een interessant feit is dat de initiatiefnemer van droog voedsel voor huisdieren is de leverancier van bliksemafleiders. James Spratt merkte ooit tijdens een van zijn reizen, de zwerfhonden gegooid door zeelui aten koekjes. Kijken naar de honden kloof zelf op delicatessen het vindt, vroeg hij zich af hoe ze aan eten dat zal net droog te maken, maar het is gezond. Dat is hoe het idee voor de droge voeding. Tegenwoordig bijna iedereen weet dat droogvoer zowel groenten en vlees, evenals vitamines, sporenelementen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid van viervoetige huisdieren zijn. Hoe dan, is de voorbereiding van het eten? Hoe is het ontstaan?

Bereiding van droge voeding

Iedereen die weet wat gefokt huisdier is droogvoer. Hij kent de gekleurde ballen met een specifieke poreuze structuur. Iedereen weet dat honden en katten houdt het, die oprijst uit de verpakking in een moment geur trekt dieren aan de kom. Echter, als de juiste vormden de droge voeding? Hoe is het voorbereid? Wat moet ik doen om de droge bal te pakken? Het proces dat leidt tot de vorming van droogvoer heet extruderen. Dit dwingt voedingsproduct, door speciale machines onder druk en hoge temperatuur. Deze machines zijn genoemd extruders. De afzonderlijke bestanddelen worden gemengd in geschikte verhoudingen natuurlijk behoorlijk tegen vooraf versnipperd. De volgende stap is het mengsel van de schijf persen met een overeenkomstige opening. Na przeciśnięciu verkregen product wordt gedroogd en gekoeld. Dit is de beste manier om veevoer. Enerzijds is het proces relatief goedkoop en zuinig, toch snel en efficiënt. Aan de andere kant levert een hoge kwaliteit van de resulterende producten. Op deze manier verkregen zijn nog steeds gezonde maaltijden omdat het voedsel behandelingsproces hen niet beroven van waardevolle stoffen, het hen berooft van de kwaliteit en de smaak natuurlijk, dat is ook heel belangrijk. De resulterende eten is perfect geschikt voor de behoeften van dierenvoeding en de productie ervan is verkrijgbaar in een betaalbare en zeer aantrekkelijke prijs maakt.