• Aanraden

Special nat voer een kans op een normaal leven van een hond met hartfalen

/

Toen in onze hond dokter zegt hartfalen klinkt misschien als een straf. Er is in dit geval een geweldige kans om terug te keren naar een perfecte gezondheid, maar u kunt de impact van de ziekte op het lichaam van een dier door middel van een goede voeding te beperken.

Voedsel rijk aan kalium, vitamines en mineralen

Bij het selecteren van de juiste voeding moeten zich ervan bewust dat de hart-en vaatziekten bij honden ook de functie van andere organen, namelijk van invloed kan zijn. De nieren, lever, longen. Daarom moet voedsel laag in calorieën en weinig natrium zijn. Het wordt aanbevolen dieet verrijkt aan kalium, taurine, carnitine en andere voedingsstoffen naar het werk van het hart en andere organen, in het bijzonder de nieren ondersteunen. Het gebruik van geschikte voeding kan de symptomen van de ziekte te verlichten.

Verlichting met dieet van de symptomen van de ziekte

Veel feed zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die niet alleen de goede werking van het hart te verzekeren, maar ook andere organen. Karma Eukanuba Daily Care Overgewicht, gesteriliseerd is bedoeld voor honden met overgewicht en honden gesteriliseerd. Honden zijn met een verhoogd risico op ernstige medische aandoeningen, met inbegrip van hart-en vaatziekten. Het is een low-calorie voedsel, die L-carnitine, vitamine A, E, D3, koper, beta-caroteen bevat. Dus een evenwichtige voeding kunt u een gezond gewicht en de goede werking van het cardiovasculair systeem te handhaven. producten van Hill's zijn speciaal ontworpen voor honden in hart-en vaatziekten. Prescription Diet Canine h / d en Prescription Diet Canine k / d zijn laag in natrium. Ze zijn echter rijk aan B-vitaminen, antioxidanten, taurine. Het tweede product bevat ook vetzuren omega 3 en omega 6 en is bestemd voor dieren in de vroege stadia van de ziekte. Op zijn beurt Rogal Canin Cardiac is een specialiteit voeding voor honden die lijden aan hoge bloeddruk en zijn in verschillende stadia van hartfalen en vaatziekten. Het bevat veel vitaminen, micro- en macro-elementen ondersteuning van het werk van het hart en het gehele cardiovasculaire systeem en bestrijdt vrije radicalen. Bij lage niveaus van natrium en fosfor niet last van de nieren. Therapy diervoeders moeten altijd worden geraadpleegd met een arts en mag niet langer duren draad in eerste instantie 6 maanden.

Hartfalen en nierziekten

Trovet Insufficiencie Renal Diet is een perfect uitgebalanceerd product voor dieren met hartfalen en nieren. Met een lage-natrium en fosfor zorgt voor een goede werking van de nieren en het hart, kunt u hypertensie en ascites te controleren. Het is verrijkt met vitamine B-groep, die de voortgang van de patiënt hart, foliumzuur, biotine, mineralen, aminozuren en vetzuren omega 3 en 6 te remmen, voor de goede werking van de nier en het hart te handhaven. Karma bevat ook stoffen die de vorming van stenen in de urinewegen zuring voorkomen. Tot slot, dieet, moet een hond die lijden aan hartfalen niet alleen ondersteuning van het werk van het hart, maar ook de urinewegen. Pożywnie moet caloriearm, weinig natrium en fosfor, en zijn B-vitamines, aminozuren, mineralen en antioxidanten, essentieel voor het behoud van de gezondheid van huisdieren.