• Aanraden

Hoe wordt het droogvoer gemaakt?

/

Droogvoer is een voedsel dat gemakkelijk kan worden gedoseerd en niet bederven bewaard onder de juiste omstandigheden. Het kan ook de optimale variant van voedsel als het goed is in evenwicht. Het is ook een ideale manier om het te doen, om uw hond te belonen voor goed gedrag en het luisteren naar commando's tijdens het studeren. Hoe wordt het droogvoer gemaakt? In de winkel kunt u zowel voedsel droge, zachte, in blik of in de vorm van goodies bevroren kopen. De meeste van verschillende voedingsmiddelen kan worden gevonden in de "droge voeding". Korrels bevat, vetten, oliën, mineralen, vitaminesupplementen, dierlijke materialen en producten. Het is gemakkelijk en serveren kan worden gekozen overeenkomstig de behoeften van het dier, zowel in leeftijd, grootte of de gezondheid.

Wie schiep eerst een droge croquet?

Droogvoer is in de negentiende eeuw bij James Spratt gemaakt. Zodra tijdens het reizen merkte op dat de honden zich voeden met koekjes gegooid door de zeilers. Deze situatie heeft geïnspireerd een reseller van bliksemafleiders voor de productie van voedsel, die bestond uit gedroogd vlees, vitaminen en mineralen in de vorm van een cookie. Droge parels met poreuze structuur zijn niet ongewoon vandaag, maar nog nauwelijks iemand weet hoe om te drogen voedsel ontstaat. Het wordt gemaakt tijdens het proces dat bestaat uit het stuiken voedingsproducten machinaal bij hoge temperatuur en onder een geschikte druk. De ingrediënten worden gemalen en vervolgens gemengd in geschikte verhoudingen en consistentie. Aan het eind van het door een schild met gaten geknipt, en de droogte en koel. Het voer gevormd op deze wijze wordt geëxtrudeerd - in de VS goed voor 70% van alle soorten droogvoer. Extrusie technologie is populair vooral te wijten aan de relatief lage operationele kosten en hoge kwaliteit eten. Het kan ook te wijten zijn aan veel verschillende soorten voedsel te produceren zonder de noodzaak om nieuwe productie-installaties aan te schaffen.

Geëxtrudeerd diervoeder geheel van plantaardige en dierlijke producten, rijk aan koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen en vezels. Belangrijke syntaxis zijn zetmeel, een energiebron. Als voor het eiwit, wordt de bron vaak gedroogd vleesmeel, rundvlees, varkensvlees, gevogelte of soja. Vetten vertegenwoordigen 20% van het voer, zijn dierlijke en plantaardige oorsprong. Ze zijn nuttig omdat dat zij vetzuren. Steeds vaker kunt u aan met het feit dat een van de basisingrediënten van droogvoer is in de vorm van cellulose vezels. Dit is om deze reden dat veel huisdieren vandaag worstelen met het probleem van obesitas. Gezien de vitaminen en mineralen, de concentratie vooral afhankelijk van wat de behoeften van een bepaalde groep dieren, waarvoor produceert een bepaald droogvoer. Dat dergelijk voedsel is al lang bruikbaar voor menselijke consumptie geweest, bevat zelfs hoeveelheden water op te sporen, en is vervaardigd met de juiste zuurgraad. Vaak toegevoegd antioxidanten en andere stoffen, die hen zou helpen om voedsel te beschermen tegen schimmels ....

Hoe u de juiste keuze van voer te maken?

Om het beste voedsel te selecteren, moet bereiken voor een product bekende en vertrouwde merk. Op deze manier kunnen we rekenen op voedsel van hoge kwaliteit, en dus, dat het huisdier gemakkelijk kan assimileren en zal geen problemen met de spijsvertering niet hebben. In een dergelijk dieet is 26% vlees en probiotica, waarbij het dier een meer resistent. Of kiest de beste voedingsmiddelen zoals fabrikant die beschikt over een grote verscheidenheid van voedsel, te kunnen aanpassen aan de huidige behoeften van het dier, geassocieerd met een neiging tot gewicht, of ziekten van de gewrichten. Vereniging van Food for Domestic Animal geeft aanbevelingen over de individuele dierlijk voedsel. Dus laten we eens kijken of het karma hebben we ervoor gekozen behoren tot deze vereniging.