• Aanraden

Wat is de beste droogvoer voor onze hond?

/

We willen dat onze honden het beste van alles wat een lange tijd leefde in goede gezondheid en waren blij. We willen dat ze, onder meer door middel van een gezond dieet dat is ongetwijfeld op de gezondheid van de hond te zorgen. Helaas, zelfs ondanks de inspanningen van zelfs hoogwaardige hondenvoer mag niet proeven. Dus hoe kies je de juiste?

Premium, populair of generieke

Niet veel mensen weten dit, zijn dat karma in groepen verdeeld. Onder hen uitwisselen food "premium", "populaire" en "algemene". Karma "premium" zijn gedefinieerd kwalitatieve en kwantitatieve samenstelling aangepast aan de verschillende voedingsbehoeften van honden. De gemiddelde groepsgrootte is "populaire" en de laagste "algemene", die worden verkocht in supermarkten en vaak geadverteerd in de media.

het belangrijkste onderdeel

Bij het kopen van hondenvoer, natuurlijk, laten we ons leiden door de eerste prijs, maar dit mag niet het enige criterium voor onze keuze. Zeer belangrijk is de samenstelling van het voer. Het moet vlees uit bepaalde van zijn oorsprong bevatten. Om te beginnen op de lijst van voersamenstelling, omdat het betekent dat het de meest samengesteld. Karma moet ook mineralen, vet, as, ruwe celstof, micro- en macro-elementen, anti-oxidanten bevatten.

Honden vanwege hun ras, gewicht, geslacht of leeftijd, alsmede met verschillende ziekten of aandoeningen hebben verschillende behoeften voor verschillende componenten. Daarom moeten oudere honden penalty, wat een lichte, of senior verbruiken als gevolg van lagere niveaus van vetten, meer geschikt voor puppy's is een voedsel met meer eiwit, calcium en fosfor. Onze viervoetige van verschillende ziekten zal ook consumeren andere voedingsmiddelen. Voor de zwaarlijvige hondenvoer is laag in vet, maar rijk aan ingrediënten versterking van het hart, en gewrichten. Honden met een nierziekte moet voedsel dat de pH van urine en met taurine verlaagt eten. De keuze van voedsel afhankelijk van de gezondheid van onze hond.

Lage kwaliteit voer - is het waard om te kopen?

Het antwoord is nee. Lage kwaliteit hondenvoer heeft een klein eiwit, vitamines en andere ingrediënten die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de hond. Karma is zo'n weinig voedingswaarde, zodat bijgevolg, de hond moet het veel meer eet dan de kwaliteit van het eten. Bovendien kan slechte voeding tot gezondheidsproblemen hond. Karma slechte kwaliteit kan ook slecht worden getolereerd door het dier, en zelfs voedsel allergieën veroorzaken. Een symptoom van voedselintolerantie kan zijn problemen met de spijsvertering: frequente ontlasting hond of diarree. Op zijn beurt, de symptomen van allergie jeuk, oorinfecties, spijsvertering ongemak. Dan moet u uw dierenarts te raadplegen en verander de karma voor hypoallergeen.

De omvang van voer

Belangrijk bij de keuze van een droogvoer is ook de grootte van soezen. Moet wassen af ​​volgens de grootte en voorkeuren hond. Grote honden hebzuchtig of niet mag eten kleine trekjes, want in plaats van te bijten hen zal worden ingeslikt. Er is ook een grote kans op verstikking. Bij het kiezen van een levensmiddel moeten we laten leiden door gezond verstand, de gezondheid van onze hond en niet alleen de prijs. In geval van twijfel bij het kiezen van een geschikte voeding het advies van een dierenarts of een hond voedingsdeskundige moeten zoeken.