• Aanraden

Geschikt natvoer voor honden met hartfalen

/

Hartziekte is een van de meest voorkomende symptomen bij honden. Zij kunnen de hond ouder wordt te raken, ongeacht de grootte en geslacht, en worden meestal verworven ziekte. Toen de dokter dierenarts constateert in onze hond hart-en vaatziekten, moet u hem te voorzien van adequate medische zorg, uw dagelijkse dosis van het verkeer, alsmede de beperkende dieet.

Hartfalen

Hartfalen is de dysfunctie van het pompen van het hart. De oorzaken van het falen kan twee: Het kan aangeboren afwijkingen of verworven. Bij aangeboren afwijkingen hartfalen is een chronische en progressieve, bij overname, de ziekte sterk en snel.

Goede voeding

Het verzorgen van uw huisdier moet de levering van zoute producten die schadelijk natrium bevatten beperken. De nieuwe dieet moet rijk aan vitamine B, die een goede bron van de lever. Dit is vooral belangrijk wanneer onze hond werd voorgeschreven furosemide - een geneesmiddel vaak voorgeschreven voor dergelijke ziekten. Helaas is dit geneesmiddel is een diureticum, die kan bijdragen tot een tekort aan vitamine B1. Het is ook belangrijk dat de voeding was uitgebalanceerd zodat het dier dagelijkse dosis taurine en carnitine. Bovendien moet rijk aan flavonoïden die antioxiderende eigenschappen, waarbij de vrije radicalen vrij en voorkomen het ontstaan van oxidatieve stress en bloed hypertensie.

De grond is hoogwaardige ingredienten

Momenteel op de markt zijn er vele soorten van diervoeders, die als gevolg van de samenstelling van kwalen die onze honden kunnen verlichten. Ook niet vergeten degenen die lijden aan hartfalen. Voedsel voor honden met hartfalen te vinden onder de merken zoals Royal Canin, Trovet of Hill's. aanbiedingen Hill's zelfs twee hond met hartkwalen. Eerste Prescription Diet Canine h / d is een voedingsmiddel dat weinig natrium bevat, zodat je niet last je hart. verrijkt omvatten vitamine D3, vitamine E, calcium, magnesium en andere vitaminen, micro- en macro-elementen dat het dier de medicatie heeft verloren. Het product bevat tevens taurine, die het hart versterkt. De tweede fabrikant Prescription Diet Canine k / d .. Karma heeft de taak om het lichaam van een dier te helpen bij de vroege stadia van de ziekte. Ook heeft het een lage dosis zout. Het product wordt ook aanbevolen voor honden met een nierziekte. Het huisdiervoeder bevat eiwitten van hoge kwaliteit, omega-3 vetzuren, vitamine B complex en antioxidanten. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat uw hond langer genieten van gezondheid en in vorm te blijven voor langer. Cardiac Canin twirl beurt feeds aanbevolen voor honden met congestief hartfalen en hypertensie. Het heeft een verlaagd natriumgehalte, die het vasthouden van water ingrediënten en additieven. Iron, jood, koper, mangaan, zink voorkomt in het lichaam en evenwichtig. Het bedrijf heeft ook een speciale Trovet pożywnie voor honden met hartfalen en nierziekten. Trovet Insufficiencie Renal Diet heeft verminderd niveaus van eiwit, fosfor en natrium, en bevat verhoogde niveaus van B-vitaminen en is erg lekker. Het is ook verrijkt met kalium, zink, linolzuur, vitamine A, D3 en E Kortom de voeding van honden met hartfalen niet veel zout en fosfor bevatten, en worden verrijkt met ingrediënten om hartfunctie te ondersteunen en te voorkomen vitaminetekorten die kunnen ontstaan als gevolg van medicatie.