• Aanraden

Waarom is het hondenvoer uit een kom?

/

Heb je gemerkt dat de hond eet een maaltijd buiten de kom? Vooral droog? Waarom doen honden dat doen? Het analyseert het gedrag van de hond om meer inzicht in de aard ervan, evenals het vinden van de oorzaak van uw situatie, omdat de schuld voor dergelijk gedrag kan zijn aan onze kant.

Beschrijving van de situatie

De gebeurtenis is als volgt: de hond neemt in de mond een kleine hoeveelheid voedsel en het eten niet meteen alleen naar een andere locatie en viel door de vloer. Dan spelen van hen, flips, rollen rond en eet de ene na de andere zonder onderbreking erg leuk. Dit gaat zo door totdat de bak niet leeg. Waarom hebben honden gedragen als dit?

Instinct

Het antwoord op uw vraag is: instinct. Honden afstammen van wolven die in de bossen leefden, waren wild en prooi. Ze leven in kuddes, die ook samen aten maaltijden. Vandaar dat, toen het werd gejaagd prooi dieren werden verdeeld onder elkaar eten - komen naar de prooi, scheurde ze een stuk vlees en ging opzij om te dineren in vrede. Dit gedrag komt voort uit de wens om conflicten onderling te voorkomen. Het nemen van zijn deel, en afgezien van de dieren te voorkomen rivaliteit en strijd in hun groep. Onze hond kan ook fungeren als voorouders. Het is niet de concurrentie in de vorm van andere dieren, instinct vertelt hen om zich te gedragen als dat.

Evil of slecht kom schoner

Een andere reden voor dit gedrag kan gewoon slecht kom of slecht gewassen zijn. Honden hebben een zeer gevoelige reukzin. Slecht gespoeld met afwasmiddel, of niet goed schoongemaakt kom ontmoedigt dier te eten. Karma lijkt oudbakken hond. U kunt wassen kommen voor dieren gebruiken vloeistof met een delicate geur of flush alleen warm water en een spons. De reden voor dit gedrag kan ook een kom zelf. De types zijn verschillende schalen: kunststof, metaal, etc. Maar het is belangrijk niet te glijden over de vloer - dit zal de rubber bevestigd van de bodem te voorkomen - of ze niet tip. Bowl moet stabiel zijn. Vooral als het met de grote hond. Kom moet geschikt gekozen worden. Grote hond zal niet willen eten achter een kleine kom, want zijn mond is te groot en het zal geïrriteerd door te wrijven de neus kom zijn.

Concurrentie

Als u meerdere huisdieren in uw huis, honden of katten, kunnen ze elkaars voedsel te stelen. Vervolgens kijken voor een tijdje het gedrag van dieren. In een situatie waarin onze theorie uitkomen waard kommen voor één dier in een andere plaats dan de andere. Ongeacht of het een kat of hond. Misschien is de hond verbergt zijn voedsel gegeten door de rivaal?