• Aanraden

Dieet van senior hond

/

Honden hebben verschillende voedingsbehoeften in elke fase van leeftijd. Om de gezondheid van de oudere hond te behouden moet worden gegeven aan alle behoeften die zijn lichaam nodig te voldoen.

Oudere honden en hun behoeften

Honden ouder vaak vele ziekten, waaronder overgewicht en obesitas weergegeven met hen. Oudere honden daalt ook de behoefte aan calorieën en metabolisme, daarom eten een lager vetgehalte moet hebben. Zoogdieren na 7 jaar mag de eetlust, die wordt geassocieerd met de verzwakking van het gevoel van smaak en geur verzwakt. Dieren met de leeftijd ze verliezen spiermassa, dus ze een grotere vraag naar kwalitatief hoogwaardige en licht verteerbaar eiwit nodig hebben. Senioren kunnen ook meer gevoelige maag, verzwakte functies van de spijsvertering en absorptie. Honden moeten ook een dieet rijk aan vitaminen en mineralen.

Goed gebalanceerd dieet

Een evenwichtige voeding geeft onze oudste lid speciaal bereid voedsel voor de betreffende leeftijdsgroep. Karma ANF Low Activity / Senior is een gezond voedsel voor honden ouder dan 7 jaar oud, met een verminderde vraag naar calorieën, met een neiging tot overgewicht. Het heeft drie bronnen van eiwitten: kip, eieren en vis, die gemakkelijk verteerbare voeding te verstrekken. Het bevat geen bewaarmiddelen. De door Arion voorgestelde dieet, is te danken aan karma Senior / Light 22/9 gericht tot oudere honden en mensen met een lagere energiebehoefte. Het bevat de hoogste kwaliteit eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden vet, vitaminen en mineralen. Een deel van het vet is vervangen door koolhydraten, dus karma minder calorieën. Het heeft geen kleurstoffen en aroma's bevatten, en het eten is lekker dankzij natuurlijke ingrediënten. Hill's Canine Senior Light Chicken bieden ook alle voedingsbehoeften van oudere honden gevoelig zijn voor gewichtstoename. Het heeft de toevoeging van L-carnitine, waarin de afzetting van vet en antioxidanten beschermen tegen progressieve verouderingsproces en het ontstaan ​​van veel ziekten beperkt. Tevens omvat vezel-, koper, selenium, calcium, fosfor, natrium en kalium en vitaminen A, D3, E en beta-caroteen.

Gezondheid van senior honden

Om onze hond overleefde tot hoge leeftijd in goede gezondheid de moeite waard in elke fase van zijn ontwikkeling voedsel afgestemd op individuele voedingsbehoeften geef hem. Toen onze leerling meer oud worden, was voer gegeven voer voor honden na 7 jaar, want dit is het beste in balans met betrekking tot de behoeften. Omdat het bevat vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die het functioneren van het spijsverteringsstelsel, skelet en de bloedsomloop bevordert en voorkomen van een verscheidenheid aan ziekten, waaronder obesitas.