• Aanraden

Alles over het borstelen van uw hond

/

Kammen de hond haar is, na het baden, de basis voor de verzorging van het dier. Met een dergelijke behandeling zal de hond niet alleen goed uitzien, maar een goed gevoel. Dit geldt vooral voor langharige honden. Hoe dan ook, behoren de hond en wat kam?

Na die kam de hond?

Het kammen van de hond is erg belangrijk. Dankzij af te nemen van de vacht, die reeds is gedaald, maar blijft op het lichaam van de hond. Hiermee kunt u een gezonde vacht en conditie van de huid te behouden. Terwijl het kammen te ontdoen van de klitten, haarballen en andere dingen die tijdens de wandelingen buiten kan hechten aan het haar. Het is ook makkelijker dan het draaien rond het appartement of huis met een stofzuiger om de andere dag, omdat het haar is, waar het ook komt, speelt met en eet hond.

Accessoires voor het kammen

Voor het kammen, natuurlijk, kun je niet persoonlijke apparaten voor haar styling gebruiken. Dit is onhygiënisch, zoals bij ziekten kan leiden tot infectie. In dierenwinkels je kunt kopen speciale accessoires voor het verzorgen van honden als gevolg van de aard van haar. Typisch, deze zijn speciale borstels, kammen met ver uit elkaar geplaatste tanden. Honden met kort haar moet het haar met een zachte borstel kam, maar met een lange en dikke - eerst het zeldzamer kam en borstel in successie.

Selecteer een locatie

Als u ervoor kiest een instrument voor het kammen het overwegen waard, waar het beste om de hond te kammen. Dit moet een geschikte plaats voor de eigenaar en de hond, en stil. Tevens is het belangrijk dat de vloer niet glad, heeft de hond weinig ongemak lijdt. Afhankelijk van de afmetingen van de hond, respectievelijk dobierzmy plaats zorg. Om de hond aan te moedigen om te kammen moet lekkernijen dragen.

Hoe maak je huisdier kam

Hond moet beginnen met het kammen van het hoofd en de nek. U moet dit subtiel doen, om niet te leiden tot de hond pijn, vooral als het kluwen. Achtereenvolgens passeren van de kam lichaam totdat de staart, dan is de poot. Hond Kam dezelfde huid om zich te ontdoen van alle klitten, poplątanej haar. Als je problemen hebt met haar kammen hebben, laten we het product te gebruiken om deze stap te vergemakkelijken. Kammen afhankelijk van de lengte van het haar moet vaak worden herhaald. Je moet voorzichtig en zorgvuldig kam door kammen de hond niet associëren met iets onaangenaams. U kunt zelfs combineren met plezier. Het is belangrijk dat de hond regelmatig werd verpleegd. Met dank aan de netheid en gezondheid te behouden, en vooral zullen tevreden en gelukkig.