• Aanraden

Hoeveel voedsel in het voedsel, hoeveel het vlees in het vlees??

/

Het lezen van de samenstelling van producten, is de fundamentele taak van elke consument. Dit geldt voor allerlei dingen, bestemd voor menselijke consumptie, maar ook door dieren. Opstellingen voedert zijn zeer divers, om niet te worden gevangen in een val altijd laat ons aandachtig door te lezen en laat het ons weten, om ze verstandig te analyseren en te kiezen voor de beste voeding voor uw huisdier. De hoeveelheid vlees in het product is de meest voorkomende gegevens, waarvoor we aandacht besteden.

Toch bevat tot 70% water en slechts 12% eiwitten. Om de prestaties van vlees te verbeteren, de productie van voeder is het zogenaamde diermeel vlees tijdens het koken niet alle hoeveelheden en waarde verloren. Fabrikanten proberen om consumenten dat hun producten bevatten meestal vlees te overtuigen, maar de realiteit is heel anders. Het is duidelijk en de invoering van een marketingtruc klanten in fout.

Kip en lamsvlees vóór het koken is zwaar, maar niet als het vocht daarin wordt verminderd met tweederde, om dergelijke reacties te voorkomen, het bedrijf in plaats van een op basis van vlees voeding te produceren zoals op basis van granen. Vleesmeel heeft geen parameters veranderen tijdens het koken, dus het is efficiënter en zuiniger. Met de genoemde maaltijd tijdens het koken van vlees niet krimpen onder het gewicht van de korrels, waardoor een soort vlees een formule voor uw huisdier. Natuurlijk genoemd maaltijd, het is niet schadelijk of gevaarlijk stof, het is gewoon een soort substituut voor vlees-achtige graan en de zin over het belang van het vlees op diermeel zijn verdeeld. Hoe dan ook, wij, de klanten, zodat wij moeten meer gericht op voedersamenstellingen dat onze dieren te geven.