• Aanraden

Maagdarmstelselaandoeningen een ras van hond

/

Sommige hondenrassen hebben een aanleg voor verschillende ziekten onder hen. Het is overheersing door genetische aandoeningen specifiek ras. De meest voorkomende ziekten van het maagdarmkanaal omvatten diarree of braken.

Ras en verschillende ziekten

Zoals bekend, sommige de neiging te kweken ziekte. Als het gaat om gastro-intestinale aandoeningen is inflammatoire darmziekte vaak voorbij Duitse herders, rottweilers of Dobermans. Voor bacteriële overgroei vaak ziek golden retrievers, labradors, rottweilers, shar pei, of Schotse collie herdershonden en Duitse herders. Andere ziekten die zich voordoen in verschillende races dit zewnętrzwydzielnicza pancreas insufficiëntie, limfangiektazja, enteropathy białkogubna of gluten.

Dieet rustgevende kwalen

Farmacologische behandeling van gastro-intestinale aandoeningen moeten passende voeding te promoten. Karma ondersteunen veterinaire behandeling moet omvatten: eiwit L.I.P. - Ze zijn gemakkelijk te verteren, rijst, die een bron van licht verteerbare koolhydraten, bietenpulp, waarbij het darmslijmvlies voeden. Een belangrijk onderdeel van de voeding voor honden die lijden aan gastro-intestinale probiotica: MOS - remt de groei van pathogene bacteriële flora en FOS - bijdragen aan de groei van nuttige darmflora en EPA of DHA - onverzadigde vetzuren die de ontwikkeling van inflammatoire reacties remt.

Veterinary dieet

Een van de toevoer naar de behandeling van gastro-intestinale aandoeningen te ondersteunen is Purina Veterinary Diets En Maagdarm Formula. Het is een nat voer voor dieren die lijden aan, onder andere, ontsteking darm, alvleesklier of de maag, diarree, exocriene pancreas insufficiëntie. spijsverteringsstoornissen, leverziekte. Karma bevat speciaal geselecteerde bron van vet, waar voedsel minder calorieën en gemakkelijk te verteren, en vitaminen en mineralen maakt. Royal Canin heeft ook in haar assortiment gespecialiseerde karma. Onder hen kunnen we onderscheiden Royal Canini Gastro Intestinale en Royal Canini Gastro Intestinale Low Fat. De eerste wordt aanbevolen voor honden, bijv.

Met ontstekingsdarmziekte, aandoeningen van de spijsvertering en absorptie in de periode van herstel van acute of chronische diarree. Deze bevat vetzuren, vitaminen, mineralen ondersteunen het spijsverteringsstelsel. De tweede voeding is gericht op dieren die lijden aan acute of chronische diarree, pancreatitis, hyperlipidemie, limfangiektazję, of intestinale bacteriële overgroei. Het heeft, onder andere, lagere vetgehalte en een geschikte hoeveelheid vezels om de werking van het maagdarmkanaal te verbeteren. Met name rassenhond opgemerkt dat zich problemen kunnen worden blootgesteld door genetische aanleg. Dan moet je periodieke controles te maken en toe te passen een passend dieet om het risico van hun optreden te minimaliseren.