• Aanraden

Dieet voor honden van grote en zeer grote rassen

/

Honden kunnen worden verdeeld op basis van hun grootte. Dus ze zijn een miniatuur honden of kleine, middelgrote en grote en zeer grote. Dieren in elk van de verschillende groepen hebben verschillende nutritionele behoeften, moet je weten dat ze gezond zijn voor een lange tijd.

Grote honden = Grote behoeften

Honden van grote rassen zijn gevoeliger voor bepaalde ziekten, in vergelijking met honden kleine rassen. Zij zijn bijzonder vatbaar voor ziekten bottenstelsel. Grote honden groeien langer dan kleinere dieren. Ze kunnen groeien tot 24 maanden. Bovendien, tijdens de groei van honden zetten ze op gewicht ten opzichte van het aanvankelijke gewicht. Al deze factoren en de hoge lichamelijke activiteit onnodig te belasten de gewrichten. Voedergewassen vanaf het begin van de dieren moet omvatten calcium, fosfor en chondroidynę en glucosamine, die het gewrichtskraakbeen te versterken.

En reuze grote honden zijn ook gevoelig spijsverteringskanaal vanwege de geringe massa ten opzichte van het totale gewicht. Het geven van voedsel aan oppassen dat het niet te herladen zijn. Dit zal ons helpen voeden een hoge-energie bevatten bietenpulp, of lijnzaad, die het werk van de spijsvertering te ondersteunen. Een gemeenschappelijk probleem van deze rassen ook overwogen.

Deze honden hebben een hogere calorie-inname, maar een dieet moet in de eerste plaats worden afgestemd op hun levensstijl. Overgewicht is zeer gevaarlijk voor honden grote en zeer grote als het extra belast de gewrichten, en de bloedsomloop. Voedsel, daarom, moet omvatten L-kernitynę, dat helpt vet te verbranden en handhaven van een gezond lichaamsgewicht.

De juiste keuze van voer

Onder het voer voor honden grote en zeer grote rassen, kunnen we deze speciaal voor honden met een neiging tot overgewicht, na sterilisatie, actieve dier met een grotere behoefte aan calorieën of speciale, voor een bepaald ras vinden. Versnaperingen honden met een neiging tot overgewicht moeten een lagere calorische waarde. Dat karma Arion Adult Light. Het is een voedingsmiddel is ontworpen voor volwassen honden gevoelig zijn voor obesitas. Karma is optimaal uitgebalanceerd in termen van voedingsstoffen, micro en macro. Het omvat, onder anderen, Vitaminen A, D3, E, K 3, C en B-vitamines, en kobalt, koper, seleen, ijzer, zink, mangaan, jodium, biotine en foliumzuur.

Zorgt voor de juiste matzo lichaam, dankzij de L-kernitynie en vitamine A, die het metabolisme van vet te ondersteunen. Op zijn beurt, de Arion Adult Prestatie hondenvoer voor volwassen honden, maar ook zeer actief en hard-werken met grote voedingsbehoeften. Dit dieet wordt gekenmerkt door een gehalte van 30% ruw eiwit en 20% ruw vet. Het heeft een uitgebalanceerd gehalte aan vitaminen en mineralen aan de behoeften van actieve dieren te voorzien. Koolhydraten en eiwitten die hebben, zijn licht verteerbaar, zodat het niet last van de spijsvertering.

Allereerst = preventie

Voeding honden van grote en zeer grote rassen moeten dergelijke ingrediënten teneinde ziekten van het skelet, overgewicht of obesitas en gastrointestinale aandoeningen voorkomen bevatten. Sommige honden van grote rassen ook vatbaar voor diverse genetische ziekten, die moet ook rekening houden met de keuze van een geschikte voedingsbron dienen.