• Aanraden

Kleding voor honden - zijn ze nodig?

/

Geen enkele keer hebben we zeker gezien in de winter gewikkeld oren kleine honden. Zij zijn onze vrienden, slapen in onze bedden, bedekken we ze met dekens, evenals de jurk. Moet ik de honden te kleden? Zo ja, waarom?

Aanpassen van het lichaam

Honden die het grootste deel van hun leven buiten worden aangepast aan de veranderende weersomstandigheden, en dus minder kans om ziek te worden en zijn duurzamer. Op zijn beurt, de honden die tijd uitsluitend thuis doorbrengen hebben zich aangepast aan kamertemperatuur en zijn meer vatbaar voor verkoudheid en ziekten die samenhangen met wisselende weersomstandigheden, bijv. Regen, wind, temperatuur daling in de herfst-winter periode.

Hoe kunt u uw hond aan te passen aan de veranderende omstandigheden?

De hond hoeft niet om kleding die de lichaamstemperatuur te dragen. Het moet echter worden voorbereid voor het optreden van het temperatuurverschil, die vaak leiden tot ernstige ziekten. We zullen bereiken ons doel dankzij de lang de hond buiten doorkruisen. De hond vet winnen en Coat aanpast aan temperaturen herfst en winter moet blijven tweemaal daags gedurende ten minste 4 uur bij een temperatuur onder 13 graden Celsius. Zo hond wordt op de temperatuursveranderingen buiten. Dieren die alleen in het appartement verblijven niet verhard. Zij zullen veel erger weerstaan ​​daling van de temperatuur, winderige en regenachtige dagen, die worden blootgesteld aan verkoudheid en meer ernstige ziekten. De lichaamstemperatuur hangt ook op veel biochemische processen in de weefsels en organen van een dier, in het bijzonder het hart, de spieren en het zenuwstelsel.

Het effect van lage temperaturen op uw hond

Voor het behoud van de hitte in het lichaam van de hond is het de verantwoordelijkheid van de huid, onderhuidse weefsel en vetweefsel. Met deze weefsels is geïsoleerd in het lichaam van het dier. Als het dier niet bereid is om te veranderen van de temperatuur van zijn lichaam begint om warmte te produceren onder invloed metabolisme. Onder invloed van lage temperaturen, de bloedvaten vernauwen, afnemende bloedstroom en verlaagt ook de lichaamstemperatuur. Dit beschermt de hond van warmteverlies, maar ook leidt tot een verhoogde bloeddruk en werklast van het hart. Niet dressing een hond die niet aangepast is aan lagere temperaturen blootgesteld aan ernstige gevolgen voor de gezondheid.

De rol van tumble

Kleding voor honden moet worden gebruikt sinds de kindertijd. Dan moet het dier tijd gebruikte om hen te krijgen en willen om comfortabel te wandelen en buiten spelen. Niet kleding voor honden, als ze al 2, 3 jaar te gebruiken. Het dier is niet gewend aan hen en zal niet wilt lopen in hen. Toga moet zacht zijn, zonder een gum onder de staart, niet onhandig bewegingen. Het moet goed worden afgesteld en comfortabele hond om op hun gemak voelen. Kleding moet aangepast zijn aan het weer zijn, anders zal de hond ofwel te koud of te warm zijn.