• Aanraden

Begrijpen de katten wat wij tegen hen zeggen?

/

Is het mogelijk om de taal van de kat te brgrijpen? Er is nog andere vraag: begrijpen onze katten wat we tegen hen zeggen? Zo ja, hoe is dat mogelijk? Veel mensen overtuigen ons dat katten zeker begrijpen wat we zeggen. Anderen geloven dat katten niet in staat zijn om de betekenis van woorden, maar volkomen logisch menselijke emoties te herkenne en te reageren op gezichtsuitdrukkingen en gebaren die deze emoties best uirdrukken. Dus hoe katten zijn in staat om de betekenis van onze gesproken woorden te begrijpen?

Het gaat allemaal over eenvoudige en vaak repetitieve berichten zoals: “kom op” of “lets go”. Kat bij het horen van deze woorden weet dat de gegevens dan moet de kamer verlaten. Deze dieren weten wat speelgoed termen en voor welk doel ze te gebruiken. Katten zijn ook zeer bereind om te reageren op de woorden op voedsel. Ze weten heel goed dat ze gewoon voer zullen krijgen.

Natuurlijk, katten kennen alle woorden niet. Er is dus geen zin in het leveren van het lange toespraken. Deze dieren kunnen eenvoudige , korte zinnen begrijpen en vooral de sleutelwoorden in de zin. Katten leren heel snel om woorden te herkenen die praktisch voor hen zijn. Het gaat om worden als “eten” die voor hen betekent de eerste van alle tijden voeden, of 'speelgoed', omdat het ziet er leuk uit.