• Aanraden

Het verlichten van de symptomen van nierfalen met juiste voeding

/

Nieren zeer belangrijke organen, overeenkomend met de productie van urine reguleren water, zuur-base en mineralen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de productie van de actieve vorm van vitamine D en hormonen en voor de economie ionen.

Oorzaken van nierfalen

De oorzaken van nierfalen zijn vele. Gewoonlijk zijn andere aandoeningen die bijdragen aan de progressie van nierfalen. Onder hen m.in. Idiomatic ontsteking van interstitiële nierweefsel, leptospirose, nierkanker, bacteriële infectie, diabetische nefropathie, trauma of congestief hartfalen. De oorzaak kan de ouderdom hond.

Ziekten van de verschillende rassen van honden

De ziekte nierfalen kunnen zich ook voordoen in de verschillende hondenrassen, omdat het ontstaat meestal als gevolg van andere nierproblemen, waarvan sommige honden een genetische aanleg. Voor deze wedstrijden zijn m.in:. Cocker spaniel, shar pei, shih tzu, Alaskan Malamute, Poedel, Doberman, Rottweiler, golden retriever, de Duitse herder, chow-chow, Berner Sennenhond herderin en anderen.

Dietwensen

Farmacologische behandeling van chronisch nierfalen kan worden geholpen door goede voeding. Voedergewassen moet vitamine D3, B hebben evenals calcium, kalium, ijzer. Ze moeten compenseren voor het niveau van mineralen en vitamines, en de werkzaamheden van de urinewegen.

Veterinary diet

Om onze hond beter verdroeg de gevolgen van de ziekte moet geschikt voedsel gebruiken. Een van hen is Animoda Integral Protect nieren. Het is licht verteerbaar en gemakkelijk te verteren. Het is niveaus van fosfor en eiwit verminderd. Anderzijds de eiwitten in het voedsel Ze zijn high-grade. Trovet Insufficiencie nierdieet is de voeding gebruikt bij honden met acute en chronische nierinsufficiëntie. Het heeft minder proteïnen, fosfor en natrium, terwijl de hogere niveaus van de B-vitaminen bevat ook calcium, kalium, zink, linoleenzuur, vitaminen A, D3 en E. Karma heeft een hoge smakelijkheid en daarom geliefd bij honden.

Royal Canin Renal is een TMR dieetvoeding voor volwassen honden. Indicaties voor gebruik chronisch nierfalen en nieren urinezuur en cystine. In de samenstelling kan worden gevonden, onder anderen, Cash vetten EPA en DHA, die een positieve invloed op de werking van het maagdarmkanaal, en verlaagde fosfor. Het doel van de behandeling van nierfalen is niet de behandeling, omdat het meestal mogelijk, maar remming van de symptomen en gevolgen voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om goede voeding bijgaande farmacologische behandeling gebruiken.