• Aanraden

Profesioneele Hill's dieet voor honden met hersenenziekten

/

Hersenziekten bij honden zijn zeer sporadisch. Meestal komen ze bij honden bij ouderen, voor zover deze ziekten worden geassocieerd gewoon ouderdom en de bijbehorende hersenen veroudering. Deze ziekten kunnen worden herkend door het veranderen van het gedrag van het dier.

Speciale behoeften

Dog senior heeft speciale behoeften, dat is de reden waarom voedsel ook perfect op elkaar afgestemde componenten die symptomen van de ziekte te verlichten en zal genieten van het leven zou moeten bevatten. Hond ouderling moet het grootste deel van alle vitamines, mineralen, dat de hersenen beschermt tegen vrije radicalen, vetten de goede werking van dit orgel.

Speciale Hill's voer

Hill's zorgde voor alle de voedingsbehoeften van oudere honden creëren karma Canine b / d. Het is een droogvoer, dat bestaat uit vitamine E en andere antioxidanten, die de negatieve effecten van vrije radicalen offset, L-carnitine en alfa-liponzuur, contant omega - 3 vetzuren verantwoordelijk voor het stimuleren van de processen die zich binnen de celmembraan. Het lagere niveau van eiwitten, natrium en fosfor om de goede werking van het hart en nierziekten bij oudere honden.

Resultaten en waarnemingen bevestigen de effectiviteit!

Door klinische onderzoeken geconcludeerd dat een feeding dieren met aandoeningen van de hersenen, veroorzaakt door het verouderingsproces, verminderde desoriëntatie van het dier, alsmede een positief effect op de slaap en gewoontes aangeleerd gedrag bij de hond, en de hond in contact met de externe omgeving. Ook hebben de eigenaren een verbetering waargenomen in het gedrag van hun huisdieren, en het gebeurde na 6 weken voeden.

Voedingsstoffen

Forage naast het hoofdbestanddeel bevat ook calcium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, omega - omega 3 en - 6, taurine, L-carnitine, vitamine A, D, E, C en beta-caroteen.

Niet voor idereen

Canine b/d voer mag niet worden toegediend aan katten, pups en teven tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Het is gemaakt voor oudere honden met zichtbare veranderingen in het gedrag als gevolg van ouderdom.

Lange leven

Zodra we de eerste tekenen van de vergrijzing van onze hond of een verandering in zijn gedrag moet het karma voor deze verandering te zien, speciaal ontworpen voor oudere honden. Karma dus niet alleen het vergroten van hun algehele conditie, maar zal de goede werking van de hersenen te ondersteunen. Hierdoor zal de hond gedurende langere tijd normaal kunnen functioneren en geniet elke volgende dag.