• Aanraden

Voedsel verboden voor de hond!

/

Dit zijn voedingsmiddelen die de hond niet kunt eten. Ze veroorzaken verschillende gezondheidsproblemen en mogelijk zelfs de dood van het dier veroorzaken. Laten we eens kijken de lijst van verboden voedsel voor honden. Ui en knoflook - behalve dat het een intense smaak en geur en veroorzaakt geween bestaat uit natriumthiosulfaat. Het is ook giftig, die zouden kunnen bijdragen tot de ontwikkeling van anemie in een dier. Knoflook minder schadelijk, maar het is ook niet aanbevolen.

Chocolate - de honden houden snoep. De chocolade bevat theobromine, die giftig voor onze huisdieren, en dus niet de vrije honden geven.

Druiven en rozijnen - ze in hun samenstelling stoffen in de nieren van honden die tot verschillende ziekten en aandoeningen worden afgezet.

Coffee - koffie ongezond in hogere doses voor de mens, alleen voor honden. Cafeïne is een zeer schadelijk en zelfs kleine hoeveelheden leiden tot ernstige druk.

Alcohol - een vanzelfsprekendheid. Alcohol heeft een negatief effect op de gezondheid van elk levend wezen. Als de hond na het nuttigen van zelfs kleine hoeveelheden alcohol kan urologische aandoeningen lijken, veranderingen in het functioneren van het zenuwstelsel, veranderingen in het gedrag en de zwakte van een aantal reflexen. De hond kan ook bewustzijn verliezen, vallen in een coma of zelfs sterven als gevolg van een hartstilstand.

Ei - eigeel kan veilig worden toegediend aan een dier. Alleen het ei kan worden besmet met Salmonella. Laten we daarom een ​​lijst van onze hond alleen eigeel of ei gotujmy voor het opdienen.

Rauwe vis - de hond mag niet worden gegeven aan rauwe vis. Waarom? Het bevat een stof - trimethylamine, die ernstige anemie veroorzaakt.

Fruits - niet allemaal zijn verboden. Er worden aanbevolen voor citrusvruchten, die een groot aantal braken, avocado en druiven veroorzaakt en zijn giftig voor honden.

Aardappelen - deze populaire groente is moeilijk te verteren voor honden. Daarom, als we willen geef de hond laten we een lijst van hen gekookt in de vorm van puree.

Chicken bones - ze zijn zeer gevaarlijk. Zij zijn het meest kwetsbaar en breken in kleine en scherpe delen dat de tong, slokdarm en maag-hond kon beschadigen, en ook leiden tot verstikking.

Melk - zowel kleine honden en katten houden van melk. Wanneer echter verliezen ze het vermogen om te groeien in tolerantie die spijsverteringsstoornissen veroorzaken, bijv. Opgeblazen gevoel of diarree.

Peulvruchten en granen - deze producten kunnen opzwellen en gas ophopen in de buik, die pijnlijke maag twist veroorzaken.

Rabarber en zuring - deze groenten zijn hoog in oxalaat. Waardoor de regelmatige consumptie bijdragen tot de vorming van nierstenen.

Bread - een hanger. Viervoeters verkeerde verteren brood en andere bakkerijproducten. Achterstanden in de maag en veroorzaakt constipatie en een opgeblazen gevoel.

Vet vlees en varkensvlees - de honden houden vlees. Varkensvlees of ander vlees is te vet, maar zeer moeilijk te verteren voor de hond. Dus laten we kiezen voor mager vlees, bij voorkeur kip of lamsvlees.

Alvorens de hond te eten een bepaald product moet ervoor zorgen dat dit een gunstig effect op zijn gezondheid. Het is niet altijd wat de hond ruikt en wat echt willen eten is gezond voor hem, in tegendeel - kan ernstige gevolgen voor de gezondheid veroorzaken.