• Aanraden

Zorg van honden van naakte rassen

/

Zeker u niet een keer een ontmoeting met katten zonder haar, sfinxen. Er zijn ook honden die kaal zijn. Met het blote races omvatten, onder andere, de Chinese Crested hond of Mexicaanse. Wat moet er zorg honden naakt te fokken? Hoe dat te doen?

De nadelen van een ontbreken van haar

Het lijkt erop dat honden zonder haarverzorging is naadloos. Sorry. Met het blote hond ras moet worden bedacht dat ze bijzonder kwetsbaar zijn voor de nadelige gevolgen van intens zonlicht en vorst. Om deze reden is de huid van het dier moet vooral DBAN en bewaakt worden.

Kapper behandelingen

Honden naakt moeten regelmatig worden geschoren. De behandeling richt zich op de romp en ledematen. Scheren begint scheren met een elektrisch scheerapparaat en scheermes gewone disposable. Voor het scheren scheermes op de huid van uw hond, breng de crème voor de gevoelige huid. Om de vacht in bepaalde gebieden (kop, staart sokken en 2,3) verlaat, wordt gewikkeld materiaal of gewoon met plakband. Aan de andere kant, als een hond erg graag scheren scheermes ontharingscrèmes proberen. Men moet echter voorzichtig zijn dat ze veroorzaken geen huidletsels het lichaam van de hond.

Baden

Honden naakt baden vaak - een gemiddelde van elke 10 - 14 dagen. Zo vaak oplossingen zijn het voorkomen van de ziektekiemen en vuil in de lucht zweven. Het kan worden gedaan in persoon, in hun eigen huis of appartement of in een hond kapsalon. Bath gebruik van speciale shampoos bestemd voor langharige honden mocht zijn kwetsbaar. Sommige eigenaren gebruiken verschillende spoelbad, met inbegrip van kruiden of groene thee. De voorbereiding spoelen tweemaal met water en droge huid met een handdoek of een haar gemiddeld niveau van warmte. Na het bad, heb je het lichaam van een hond jas met olie, en de rest van haar – conditioner.

Bescherming tegen de zon en vorst

Zoals eerder vermeld naakte honden rassen in het bijzonder worden blootgesteld aan te veel zonlicht, en te veel vorst. Ongunstige zonlicht meest worden gegeven aan honden met licht gekleurde huid. Het moet dan gebruik maken van crèmes met UV-bescherming. Maar als het koud is, hebben deze dieren extra opwarming. Vandaar dat de kleding voor honden zonder haar, truien, schoenen, hoeden en sjaals. Het is een noodzaak, omdat deze honden hebben geen bescherming op koude dagen. Met een hond zonder haar moeten zich bewust zijn van zijn speciale behoeften. Als het warm is moet je zorg voor hun huid te nemen met behulp van passende en als het koud is - zorgen voor warmte niet te verliezen.