• Aanraden

Voor pijnlijke gewrichten – droogvoer met omega 3 en glucosamine

/

 

Honden zoals mensen kunnen last hebben van verschillende kwalen. Een veel voorkomende aandoening die onze viervoeters invloed zijn ziekten van de gewrichten. Ze zijn pijnlijk voor de dieren, en het ergste van hen allemaal de vreugde van het leven, dat wil zeggen, de vrijheid, zorgeloze beweging.

Oorzaken van gewrichtsaandoeningen

De fundamentele factor die de ontwikkeling van ziekten van de gewrichten en kraakbeen bij honden treft voornamelijk ras, de mate waarin ze groeien, evenals genetische, geschiedenis van mechanisch letsel, leeftijd en zwaarlijvigheid. Al deze factoren beïnvloeden de vorming van degeneratieve veranderingen, die vooral in de knie, heup en elleboog komen.

Hoe te voorkomen?

Vertrouwen dat uw huisdier een aanleg voor ziekten van de gewrichten is afvragen op preventie. Belangrijk hierbij is een voldoende hoeveelheid verkeer, en het handhaven van een normaal lichaamsgewicht. Preventieve maatregelen ondersteunt ook een adequate voeding dat uw hond de juiste voedingsstoffen zal geven, te beschermen kraakbeen.

Dieet op eerste plaats

Bij het kiezen van voedsel voor onze hond, die lijdt aan aandoeningen van de gewrichten en kraakbeen we moeten dringend kijken naar de ingrediënten die in het. Karma Purina Veterinary Diets JM Joint Mobility Formula bevat, naast de basisingrediënten, omega - 3 en omega - 6, waarbij ontsteking van de gewrichten te verminderen, en antioxidanten die de oxidatieve stress te minimaliseren. Bovendien, EPA, glucosamine en chondroïtine sulfaat versterken kraakbeen. Karma is matig calorie, die zal zorgen voor de handhaving van normale lichaamsgewicht van de hond. Trovet Gehydrolyseerd Omega Diet (OHD Hond) is het karma gecreëerd op basis van de OHD dieet, dat helpt bij vele ziekten, m. In. atopische huid, ontsteking van de huid, ingewanden, of een maligniteit. Voer wordt verrijkt in omega-3, ALA en GLA, fruktoologosacharydy, taurine, L-carnitine, niacine, foliumzuur, vitamine A, D, E, C, B-vitaminen, alsmede diverse aminozuren en mineralen. Een belangrijk voordeel van de chips is dat in de samenstelling er lactose en gluten.

Opmerkelijk zijn ze ook voedsel bedrijf Eukanuba. Series Daily Care Sensitive Joint en een reeks van Joint Mobility. De eerste is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de gewrichten van het huisdier. Speciaal ontworpen voor grote honden. Het bevat glucosamine en chondroïtine sulfaat, die verantwoordelijk zijn voor gezonde en sterke gewrichten, evenals de omega-3 vetzuren, vitaminen A, D3, E, koper, beta-caroteen, calcium en L-carnitine. De tweede serie is speciaal ontworpen voor oudere dieren die, ongeacht leeftijd, konden genieten van een actief leven en een uitstekende conditie. Naast vitaminen en mineralen uit de Daily Care Sensitive Joint, verder omega-6 vetzuren, GLA, chroom, FOS en antioxidanten.