• Aanraden

Dieet voor oudere honden van grote rassen

/

Honden van grote rassen langzaam volwassen leeftijd bereiken en zijn dus blootgesteld aan meer problemen dan kleinere rassen. Ze hadden gewrichtsproblemen, spijsverteringskanaal, en overgewicht en obesitas. Deze problemen zijn in het bijzonder waarschijnlijk honden ouder lijden. Om te voorkomen dat ze moeten de juiste evenwichtige voeding zal alle huidige behoeften van uw huisdier te bieden.

Speciale behoeften van oudere honden van grote rassen

Honden vergroot op oudere leeftijd moeten toevoegingsmiddel omvattende vetzuren EPA en DHA, en de antioxidant complex dat cellen te beschermen door vrije radicalen verbruiken, terwijl de vitaliteit van de honden. Het is ook belangrijk eiwit, calcium, fosfor en glucosamine en chondroïtine voor gezonde botten en gewrichten. Karma dat licht verteerbaar, dankzij de hoge verteerbaarheid van de bestanddelen, zodat een betere werking van het spijsverteringsstelsel. Voedsel voor gezonde oudere honden worden verrijkt met vitamines en mineralen, bijv. Vitamine A, C, E, D3, vitamine influenza B, biotine, luteïne, taurine, foliumzuur, koper, ijzer, mangaan, zink, chloor, magnesium, kalium, selenium, natrium, en arginine en L-lysine. De toevoeging van L-carnitine ook de vetverbranding versnellen, waardoor het makkelijker voor een oudere hond zal een normaal gewicht.

Veterinary Voer

Om onze hond genoten van een lang leven en in mindere mate, voelde de symptomen van het ouder worden de moeite waard om hem speciaal eten. Een van hen is het karma van Hill's dierenarts Essentials Canine Adult Large Breed. Vet Essentials Canine Adult Large Breed is een dieet gericht aan dieren gesteriliseerd grote hondenrassen 1-5 jaar tot minder behoefte aan calorieën, maar vereisen het versterken van gewrichten. Het is een droogvoer met een speciale consistentie kroketten, waardoor het behoud van mondhygiëne en preventie van ontsteking. Karma zorgt voor een uitgebalanceerd dieet samen met het gebruik van voedsel conservenindustrie Science PlanTM Canine Adult. Het omvat, naast de ingrediënten zoals eiwitten, vetten en koolhydraten, additieven zoals vezels, calcium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, omega - 3 en omega - 6, vitamine A, D, E en C, beta - caroteen en L-carnitine. Al deze ingrediënten om de goede werking van de vitale organen van de hond.

Dieet om te overleggen met een dierenarts

Grote honden, vooral die van ras, hebben veel aanleg voor genetische ziekten. Het kiezen van een goede voeding om de gezondheid en preventie van diverse aandoeningen bij ouderen te behouden, moeten aandacht besteden aan de voedingsbehoeften van de hond vanwege zijn ras, grootte, leeftijd, maar ook op de vraag naar energie.