• Aanraden

Hond Stretching

/

Stretching is het uitrekken van de spieren. Het wordt gebruikt om de juiste gewrichten, spieren verlenging onderhouden pijn verminderen na inspanning. Het wordt aanbevolen dat het ook de dieren van een blessure, chirurgie, revalidatie in het onderzoek naar vroegere gezondheid. Uitrekken. Dit is niets anders dan het uitrekken. Juist dit is: verlenging verkort weefsels, en als gevolg van de aandoening, evenals de mobiliteit veld spronggewricht. Regelmatig gebruikt bij honden verbetert de conditie van spieren, pezen en ligamenten, zodat bij honden er minder risico op letsel of trauma. De meest populaire stretchingiem gebruikt bij honden is statisch rekken.

Principes van de oefening

Het belangrijkste is dat de hond tijdens de oefening was ontspannen en op hun gemak. Elke spier beoefend worden gespannen in de tegenovergestelde richting van zijn functie. Oefeningen moet worden gedaan na een warming-up voorafgaand of 15 minuten na de training door een hond. Hierdoor kan de spieren meer stretch, aangezien zij de flexibeler. Honden nemen van belangen in de competitie kunnen worden onderworpen aan przedstartowemu, die voorzichtig en zorgvuldig moeten worden uitgevoerd stretchingowi. Met dank aan het lichaam van de hond zal goed voorbereid om te oefenen zijn. Spieren moet geleidelijk en rustig worden uitgerekt, en wanneer we weerstand voelt, stop dan gedurende 15 seconden en herhaal de oefening, maar alleen tot het uiterste. We willen niet dat de hond om pijn te voelen. Na verloop van tijd zal de reikwijdte meer en meer te rekken, zodat e iets waard te dwingen te doen - zal voorkomen dat op deze manier ongewenste verwondingen.

De voordelen van rekken

Regelmatig produceren stretching oefening verbetert de flexibiliteit en de uitbreidbaarheid van de spieren, pezen, ligamenten en andere structuren. Aanzienlijk toegenomen mobiliteit hond in de gewrichten, spieren verbeterde doorbloeding, snel geregenereerd geweven spier. Stretching helpt ook om het gevoel van pijn in de spieren te verminderen na een intensieve training. Bij dieren schade moet stoppen rekken van de lichaamsdelen in uithardingstijd. Stretching kan uitvoeren met de hond eigenaar zelf. Echter, moet u de bovenstaande regels te volgen. Oefening kan opoffering vereist op het enige tijd, dus als je het niet hebben en we willen het zo snel doen als je niet laten we het ook.

Stretching wordt aanbevolen voor alle honden, zowel een atleet en een bankje hond voor oudere honden die ze lichamelijke conditie hebben bewaard. Ongeacht leeftijd of levensstijl hond moet tijd besteden aan een gezonde en gelukkige hond.