• Aanraden

Bozita voer

/

Bozita voer is het Sweedse lijn van voer voor honden en katten, voeren nat en droog. Voor een productie deze voer gebruiken zijn alleen producten op de hoghte kwalitejt.

Bozita voedsel is een lijn van de Zweedse hondenvoer en kattenvoer, voeden zowel nat als droog. Om veevoeder gebruikt alleen de hoogste kwaliteit producten, getest en goedgekeurd door de relevante certificaten goedgekeurd produceren. Vlees diëten gebruikt voldoet vlees voor menselijke consumptie. Heel specifieke additieven in deze diëten zijn rendiervlees en johannesbroodbomen.

Het voer beschikbaar is in verschillende vormen, afhankelijk van de behoeften van een huisdier. Is de lijn op dieet en maag, de lijn op het haar en de huid, de lijn voor dieren gesteriliseerd en verschillende leeftijden.

Een typisch kenmerk van de maaltijden door Bozita is natuurlijke producten. Geen van de voeding, wordt elk soort voedsel niet ondersteund of gevulde kunstmatige stoffen die geen positief effect op het lichaam van het dier. Het voer is niet te kunstmatig in stand gehouden.

De producten die door het bedrijf omvat verschillende vleessoorten zoals: gevogelte lam rundvlees

En additieven zijn allerlei soorten van groenten.

De maaltijden worden ontworpen zodanig aan jouw huisdier juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen te verschaffen. Bij een dergelijke opstelling, en de samenstelling van de voeding veroorzaakt elke portie is voor het huisdier niet alleen een bron van energie, maar ook de relevante sporenelementen, voedingsstoffen die een positieve invloed op de ontwikkeling, activiteit, fitness. Maak de hond kan in vorm te blijven voor vele lange jaren.