• Aanraden

Oudere honden van kleine en zeer kleine rassen

/

Honden van kleine rassen bevatten. Chihuahua, Yorkshire terriër, Pekinees, tekkel, miniatuur poedel. Kleine honden sneller groeien - hun szczenięcy duurt ongeveer een jaar -, maar ook om sneller ouder worden, dus de voeding moet worden afgestemd op hun specifieke behoeften. Kleine honden moeten ook meer calorieën als gevolg van hun mobiliteit en fysieke activiteit.

Voedingsbehoeften

Kleine honden zijn meestal zeer energieke honden. Dus ze moeten eten met een hoge calorie-inhoud. Er zijn onder hen vaak ziekten van de mondholte en de neiging tot overgewicht en obesitas, vooral bij ouderen. Het moet hen voedsel geven met onverzadigde omega - 3 en omega - 6, omdat ze een gunstig effect op de huid en haren.

Dieet van oudere honden

De honden worden blootgesteld aan meer ziekten en aandoeningen, die duidelijk verbonden met de veroudering van dierlijke volwassen. Vereisen voeden speciaal evenwichtige voeding die ervoor zorgt dat hun huidige voedingsbehoeften. Karma honden 7 jaar en ouder moet eten dat de samenstelling antioxidanten die de immuniteit te ondersteunen eten en zorgen voor de lange levensduur van een hond, evenals omega-3 visolie aan het werk van de hersenen, L-carnitine ondersteunen om het werk van de spieren en gewrichten te ondersteunen . Voedsel moet een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het werk van de belangrijkste organen, vooral de nieren en het hart ondersteunen. Een van deze voeding het verstrekken van de juiste voeding van oudere honden fokken van miniatuur en kleine is Hill's dierenarts Essentials Canine Adult Mini. Het is ontworpen voor zowel dieren gesteriliseerd en niesterylizowanych na afloop van zeven jaar.

Dieet Geregelde inhoud van fosfor en natrium, die de werking van inwendige organen, met name nier, goed verteerbare eiwitten en vezels spijsvertering systeem en een evenwichtige hoeveelheid eiwitten en vetten, die normaal lichaamsgewicht van de hond kan handhaven verbeteren. Geschikte consistentie brokken zal ook zorgen voor de toestand van de tanden en de hele mondholte onze hond. Karma zorgt voor een evenwichtige voeding in combinatie met enige karma met blikjes uit een serie van Science PlanTM Canine Mature Adult Mini. Rekening houdend met de bijzondere behoeften van oudere honden van kleine rassen moet zorgen voor de juiste voeding te nemen om de gezondheid op lange behouden. Veel oudere honden lijden aan verschillende kwalen in verband met het ouder worden, en genetische aanleg, dus voeding moet in overleg met uw dierenarts worden bepaald.