• Aanraden

Met hond op vakantie

/

De feestdagen zijn een tijd van rust en ontspanning. We willen het door te brengen in het gezelschap van dierbaren, met inbegrip van uw huisdieren. Hoe om te reizen met een hond? Welke documenten zijn nodig om naar het buitenland reizen? Vandaag de dag, hond toegestaan om in het buitenland te verblijven is niet moeilijk. In de Europese Unie, maar de bepalingen van die u moet weten.

Documentatie

Afhankelijk van het land gaan we uit van ons huisdier zou willen controleren welke regels in uw land van toepassing zijn. In de meeste EU-landen het nodig is inenting tegen hondsdolheid, huidige gezondheidstoestand boek, paspoort en chip. Wanneer we reizen naar Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden zullen nodig zijn naast een certificaat van behandeling tegen teken en lintworm. Passport nuttig voor ons ook, wanneer we van plan om de vakantie door te brengen in de buurlanden van de Europese Unie, zoals Andorra, Noorwegen, Monaco, Zwitserland, enz.

Met het vliegtuig

Bij de planning Zie een reis vliegtuig eerst wat zijn de vereisten voor honden reizen door de lucht. Meestal moet de hond mieszczony in een speciale kooi een reis of een vervoerder, de nodige inentingen, moet je toestemming om het land binnen te krijgen en moeten een voldoende toevoer van voedsel en water voor de reis hebben. Voor het boeken van tickets moeten overleggen met de luchtvaartmaatschappijen om de voorwaarden van de reis, evenals de kosten ervan te bepalen. luchtverkeer kan zeer belastend voor het dier. Het is daarom noodzakelijk om zijn comfort en de veiligheid te garanderen tijdens de reis, evenals een constante toegang tot voedsel en water.

Kosten en formaliteiten

Reiskosten van de hond zijn afhankelijk van het land en de wijze van vervoer. Let op, het vormen van een paspoort hond zal ook moeten de kosten dragen. Kneed paspoort is een dier dat wordt gemarkeerd, en de kosten varieert 80-100 zł. Op dat moment, het paspoort wordt ook een gezondheids-boekje. Het is gepubliceerd in de veterinaire praktijk. Een hond kan niet worden toegelaten bij overschrijding van de grens met een persoon die niet de eigenaar is geregistreerd. Sommige landen staan ​​niet toe dat de vechthonden. Bij het reizen met alle middelen van vervoer voor het dier en zijn juiste documentatie is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Het kan gebeuren, zodat het dier zal worden teruggestuurd naar het land van waaruit aangekomen of in quarantaine geplaatst bij het ontbreken van gegevens of niet voldoen aan de eisen. Als je niet kunt doen de hond kan zelfs in slaap. Bij het plannen van een vakantie in het buitenland, dus vergeet niet om onze kennis te verifiëren en te zien wat regels voor het reizen met een hond van kracht zijn in het land.