• Aanraden

Hoe behouden het eten en in welke hoeveelheden.

/

Honden eten vaak iets weg van huis. Interessant is dat de meeste van hen niet dus onjuist. Dit is een belangrijke activiteit van de maag honden tegen voedselvergiftiging beschermen. Toch kan het risico bestaat echter, dus je moet toch waakzaam blijven.

Droogvoer – waar behouden?

Het beste is om voedsel op te slaan in een koele en droge plaats. U moet de aanschaf van een metalen containers of plastic zakken met een hermetische afsluiting. Handtassen zijn ook uitgerust met een gecontroleerde atmosfeer, gevuld met gas, dat de oxidatie van vetten voorkomt. Als het voedsel wordt opgeslagen in zakken, moet altijd op de plank, en nooit op substraten. Voed de hond moet ook aan de oudste voedsel toe te dienen.

Natvoer kan niet te lang liggen?

Ingeblikt voedsel, totdat het is gesloten, maar je hoeft geen zorgen te maken over de steriliteit. Hoewel dicht voedsel heeft een langere houdbaarheid dan droog voedsel, moet na opening zo snel mogelijk worden geconsumeerd. Vergeet niet om de hond kom te wassen, toen ze op de resten van natte voedsel, omdat ze trekken insecten en daardoor kan vergiftiging veroorzaken. Houd alleen nat voer in de koelkast en niet meer dan 3 dagen, en vergeet niet om kom van uw hond schoon te maken.

Is het goed een label te houden?

Zeker ja, want ze zijn belangrijk voor haar over dit, voor wanneer het voedsel is belangrijk. Dit is vooral belangrijk wanneer het voedsel niet in de originele verpakking wordt opgeslagen, en in plaats daarvan stroomt in kleinere vaten. Dankzij het label, kunt u altijd op de hoogte van de exacte datum aan te geven wanneer het voedsel geschikt is voor consumptie.