• Aanraden

De juiste voeding van volwassen honden van medium rassen

/

Honden van medium rassen zijn meestal werkhonden: jagen of hoeden. Ze zijn uitzonderlijke menselijke metgezellen. Om met ons op voor een lange tijd, we moeten zorgen voor hun gezondheid door middel van goede voeding.

Behoeften

Dogs of medium, zoals een miniatuur of groot, hebben hun eigen individuele behoeften. Het is belangrijk om ze allemaal voldaan aan de voeding. Ze zijn vooral kans op overgewicht als het wordt aangenomen procedure van sterilisatie of castratie. Obesitas ook problemen met gewrichten. Sommige rassen, vooral die zeer fysiek actief, hebben een hogere vraag naar calorieën.

Dieet en gezondheid van honden

Het dieet wordt meestal toegepast tegen respectievelijke gebrek aan mineralen en het voorkomen van diverse aandoeningen en ziekten. Volwassen hondenrassen middelen voor het versterken van het immuunsysteem moeten omega - omega 3-6, zink, vitamine A, C en E en biotine. Het dieet moet ook antioxidanten, die vrije radicalen te bestrijden. Om een gezond lichaamsgewicht te behouden, moet u uw hond te voorzien van de juiste hoeveelheid van de oefening, maar ook voldoende voedsel. Het moet hoogwaardige eiwitten en voldoende hoeveelheid vezels, die het werk van het spijsverteringsstelsel reguleert hebben. Honden na sterilisatiebehandeling / castratie gevoelig zijn voor obesitas en overgewicht, derhalve een verlaagd vetgehalte en met L-carnitine, dat verantwoordelijk is voor een snellere stofwisseling van vetten innemen.

Optimale voeding

Goed uitgebalanceerd dieet biedt voldoende voer ons huisdier. Een dergelijk dieet zal bijvoorbeeld zorgen voor voedsel bedrijf Ukanuba:. Adult Medium Weight Control. Het is een voedingsmiddel ontworpen voor honden met een gemiddelde gewicht probleem of een beperkte fysieke activiteit. Het minder vet, L-carnitine en mineralen en vitaminen, welke de gewrichten, het lichaam immuniteit en spijsvertering functie ondersteunen. Voor zeer actieve honden zouden middelgrote rassen geschikt karma Fitmin Medium prestaties. Het bevat meer vet, meer energie aan het dier, alsmede glucosamine en chondroïtine sulfaat gewrichten complexe versterking verschaffen, anti-oxidanten, vrije radicalen, complexe tandheelkundige bescherming en rozemarijnextract, die de werking van de lever en maag komt.

Belangrijk in de samenstelling is niet inbegrepen tarwe, soja of maïs genetisch gemodificeerde, die allergieën veroorzaken. Een speciaal soort voedsel is Royal Canin Club Energy HE. Het is gericht tot de honden zeer actief, werken, dwz. Honden racen, slee, jagen en te redden. Het hoge energie, veel vet, maar tegelijkertijd licht verteerbaar en smakelijk. Het heeft 30% eiwit en 18% vet, en calcium, fosfor en vezels. De honden middelgrote rassen willen vaak lichamelijke activiteit. Daarom moeten ze voedsel met een hoge calorie-inhoud te consumeren. Op zijn beurt moet de honden risico van overgewicht en obesitas worden gegeven voer met verminderd vet en L-carnitine. Veel middelgrote honden hebben verschillende voedingsbehoeften, als ze kunnen met hen verschijnen verschillende ziekten en genetische aandoeningen. Dus laten we stellen individuele dieet voor onze hond naar de dierenarts.