• Aanraden

Springen op mensen - hoe het probleem op te lossen

/

Honden genieten van de aanblik van vrienden of een familielid zijn op ze te springen in een gebaar van vreugde. Ze willen om hallo te zeggen, plezier hebben, tonen hun tevredenheid. Echter, dit is een groot probleem tutorial waarin je te maken krijgt.

Opvoeding van de jeugd

Veel jonge honden door te springen op iemand zo blijkt zijn vreugde, de wil om plezier te springen rond de benen en de mensen hebben. U dient dergelijk gedrag niet negeren. Vanuit een puppy, leren niet dit gedrag, zoals in latere jaren, als de hond groter is misschien gewoon iemand omvallen. Dit geldt vooral voor hondenbezitters eens grote en zeer grote.

Waarom is de hond die zich gedraagt?

De hond wil de aandacht vestigen op zichzelf, om dichter bij de mens vast te stellen. Ze Lase lof en elk gebaar van liefde jegens hen, dat is de reden waarom hondenbezitters je emoties moet beheersen als je de hond te begroeten. Do vreugde niet tonen na thuiskomst, want honden is besmettelijk gedrag opgewonden en springen op iedereen die de woning binnenkomt. Dergelijk gedrag is helaas een hond in de volwassenheid, en niemand wil een grote hond sprong op hem onmiddellijk na het invoeren van de kamer. Dood en springen benen is ook niet goed gedrag. Het dier kan springen op een man ook omdat het geen plezier, weten we niet hem zoveel tijd als nodig is. De hond dan proberen om opgemerkt te worden. Er zijn ook honden die willen het gedrag van de eigenaar domineren. In dit geval is het het beste contact opnemen met de hond gedragstherapeut.

Hoe de hond springen op mensen af te leren?

De makkelijkste manier is om uw hond te leren verschillende commando's die zullen reageren. De eenvoudigste en meest effectieve onder meer: "verblijf", "zit", "me". Omdat ze geven de plek waar je de hond wilt. Als gevolg hiervan zal er springen op mensen wanneer u bij ons terecht in gasten. Dergelijk gedrag zeker de moeite waard beloning die goed gedrag versterkt.

Houdt u er rekening mee dat het geschreeuw en de hond straf niets zal doen, integendeel - kunnen we agressief gedrag van de hond te wekken. Een betere methode is voornoemde beloning voor goed gedrag dan agressie betrekking tot het gedrag van de hond onjuist.

Afleren hond springen op de andere samen kunnen zijn. Alle leden van het huishouden moeten worden betrokken bij de juiste opleiding van de hond. Je moet ze vertellen niet te reageren op de jumping hond, zet hem probeert te ontmoedigen om dat te doen.

Beide methoden vereisen tijd en doorzettingsvermogen, omdat de hond eenmaal geleerd slechte gedrag zal hebben om het afleren. Ze zijn meestal effectief, maar als geen van hen het werk moet de hulp van een trainer of dierlijk gedrag te zoeken.